Vidéki hangulatú csapatépítők speicalistája

Ha a főnök és a kollégák is unják már az elegáns, de unalmas szállodákban töltött rendezvényeket... 

Az egész éves hajtás után itt az ideje a teljes kikapcsolódásnak, közösen. Kell néhány nap egy jó helyen, ahol elsimulhatnak a konfliktusok, ahol kicsit közelebb kerülhetnek egymáshoz a munkatársak, és ahol egy időre feledésbe merülhetnek a stresszes, irodában töltött hétköznapok.

A csapatépítő megszervezése nagy feladat és felelősség, ugyanakkor izgalmas kihívás, csak kell egy jó ötlet, egy tökéletes helyszín!

Az idei csapatépítő legyen különleges! Sokéves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött segítünk megszervezni!

Felejtse el a lapos, unalmas programokat és helyszíneket!

► olyan helyszínre van szükség, ahol van elég tér, hogy mindenki együtt legyen és ehhez megfelelő mennyiségű és minőségű programot kell biztosítani.

► a száztizenkettedik „Ki mit tud” játék manapság nem menő. A kollégák ingerküszöbe már máshol van. Formabontó ötletek, különleges csapatépítő játékok, tematikus programok kellenek – ezek dobják fel igazán a hangulatot.

► a fent említett fancy szálloda koktélokkal, csodás ételkínálattal, ok, de szinte már unalmas. Ráadásul a költségvetést is vastag ceruzával kell írni hozzá.

A négycsillagos Zichy Birtok nem csak kiváló helyszíne céges rendezvényeknek, még a költségek miatt sem kell aggódnia:

Teljes ellátás és szállás mindössze 18 700 fő/éj-től mely tartalmazza a konferenciaterem bérleti díját, az étkezést (reggelit, ebédet és vacsorát) a wellness használatot, illetve a kávészünetet.* (A további programokra külön árajánlatot adunk.)

Természetközeli, vidéki hangulatú csapatépítő, ahol a munkatársak jókedve és a főnök elégedett pillantása okozza a szervező számára a legnagyobb elismerést

A Zichy Birtok a fővárostól nem túl távol, mindössze másfél órányi autóútra található Bikácson. Ez pont elég távol van mindentől, hogy gondolni sem kelljen a munkára, mégsem megy el túl sok idő az utazással. Az M6-os autóúton a közlekedés kiváló, nem kell dugóra számítani semmilyen napszakban.

Programszervező partnereink számos profi tematikus lehetőséget kínálnak, mely formabontó, trendi, eredeti, látványos és cseppet sem unalmas. Egy hosszabb telefon, vagy egy személyes találkozó épp elég, hogy átbeszéljük az igényeket, a többi a mi feladatunk.

Külön épület áll rendelkezésre az esti bulihoz, így nem kell figyelmet fordítani a kollégák hangos jókedvére. Vincellér házunk pont ilyen alkalmakhoz lett berendezve.

Hamisítatlan falusi hangulat várja, házias ételekkel, rétessel, friss pogácsával, kézműves sonkával, házi lekvárral és a közelben található Szekszárdi Borvidék remekeiv

el.

A hatalmas birtokon saját horgász- és csónakázó tó dobja fel az egyébként is gyönyörű környezetet. A birtok kapuján áthajtva lovak és más háziállatok köszöntenek – vidéki mesevilág ez, mely nyugodt, kellemes hangulatot ad az ideérkezőknek. Az irodában jellemző felfokozott stresszes állapot azonnal elmúlik.

A megérkezéskor felszolgált frissen sült pogácsa, kávé és üdítő után, akár egy közös megbeszélésre is sor kerülhet jól felszerelt konferenciatermeink egyikében: 170 m2 alapterületű, légkondicionált, természetes fényben úszó Öreg tölgy konferenciaterme egy mobil fallal kettéosztható, így akár két kisebb esemény egyidejű megszervezése is lehetővé válik.

A 130 férőhelyes Borostyán étterem, 30-40 fős Babits-különteremmel, szekcióülések, meetingek lebonyolítására tökéletesen alkalmas.

Csapatépítő élményprogramok, a teljesség igénye nélkül (egyedi ötleteket is örömmel megvalósítunk, szeretjük a kihívásokat wink )

► Lovaskocsizás a környéken – télen forralt borral, nyáron rozé fröccsel

► Komplett disznótor – egésznapos program, melyhez a bátorságot a reggeli pálinka adja. Egész nap frissen készülő finom falatok, majd a „fárasztó” munka után élőzenés, disznótoros vacsora.

► Borkóstoló – környékbeli borász közreműködésével sok információval

► Trendi csapatépítő programok rengeteg témában. Ízelítőként néhány cím: Szeszcsempészet, Kalandos kincsvadászat, Gyilkos randevú, CSR Társadalmi felelősségvállalás csaptépítő program

► Madárlesen Tolna megyében – szakértő segítségével a madarak befogására kerül sor, akikről időközben sok érdekes információt kapunk. A program végén természetesen útjára engedünk minden kedves tollas résztvevőt.

További szabadtéri lehetőségek:

♦ lovaglás
♦ horgászat
♦ túrázás a környéken (akár szervezett akadályverseny, ahogy annakidején kisiskolásként átéltük)
♦ a birtokon élő állatok etetése, ápolása
♦ röplabda, foci
♦ júniustól-szeptemberig kültéri medence

Wellness részleg:


♦ élménymedence,
♦ infra szauna,
♦ hagyományos, finn szauna
♦ kneipp taposó
♦ többféle masszázs, melyhez előzetes időpontfoglalás szükséges

A hatalmas birtokon nagyobb létszámú társaságok is kényelmesen együtt lehetnek. Profi rendezvényszervező csapatunk segít a szervezésben és a lebonyolításban.

Összefoglalva, mit kínál a Zichy Birtok egy kétnapos csapatépítő ideje alatt:

hatalmas birtok, horgásztóval, csónakázási és lovaglási lehetőséggel

további szabadtéri lehetőségek: túrázás, kerékpározás, akadályfutás, foci,

yesröplabda, kültéri medence

wellness élmények: beltéri élménymedence, Kneipp-taposó, infra szauna és hagyományos finn szauna, többféle masszás

beltéri szabadidő szoba: ping-pong asztal, csócsó és billiárd asztal

változatos csapatépítő programok

házias ételek főzőasszonyaink saját receptjeiből

kézműves ételek, sajtok, sonkák, lekvárok,

kiváló borok a környékről - borkóstoló

maximális figyelem a ház részéről - végig a csapatépítő ideje alatt

szeparált épület az esti bulihoz

110 ember kényelmes elhelyezése a szálloda négycsillagos főépületében, illetve a birtokon található épületekben (Parasztház, Vincellérház, Lovasház)

parallax background

Kérjen ajánlatot!

Kedvező árakkal és a vidék minden szépségével várjuk Önt és munkatársait Bikácson a Zichy Park Hotelben.