Kedvezményes ajánlatok

Tavaszi lazítás a birtokon!

Kristálytiszta levegő és gyönyörű természet - ez vár Önre a Zichy Park Hotelben tavasszal. A birtokon élő állatok, az ébredő természet, a csodás tó és a vidék ízei mind hozzájárulnak, hogy Ön teljes nyugalomban pihenhessen nálunk. Családdal, barátokkal vagy csak kettesben is tökéletes választás. Látogasson el hozzánk és élvezze vendégszeretetünket!


TOVÁBB

Disznóvágás a Zichy Birtokon!

Disznótoros programunkon finom falatokkal, jó hangulattal és kellemes vidéki környezettel csalogatjuk kedves Vendégeinket! Élvezze Ön is Bikácson a hamisítatlan falusi disznótort négycsillagos kényelemmel MÁR HÉTKÖZNAP IS!


TOVÁBB

Békés téli pihenés - last minute áron!

Látogasson el a Zichy Birtokra és élvezze a nyugalmat, a gyönyörű téli tájat és kóstolja meg a vidék ízeit! Csodálja meg a vidék páratlan szépségét és gyűjtsön minél több élményt a hosszú tél folyamán. Most kedvezményes ajánlatunkkal ezt könnyedén megteheti!


TOVÁBB

Húsvéti hosszú hétvége!

Izgalmas családi programokkal teli hosszú hétvége Bikácson! A hideg tél után igazán jó a szabadban lenni és figyelni az ébredő természet csodáját - az első tavaszi virágok pompás színeit vagy a kismadarak vidám énekét. A Zichy Birtok tökéletes helyszín erre. Válassza az idén négycsillagos szállodánkat a tavaszi pihenése helyszínéül! A vidék ízeivel és nagy szeretettel várjuk!


TOVÁBB

Ajándékutalvány

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit, ismerőseit élménnyel! A legjobb ajándék mindig emlékezetes, olyan értéket képvisel, amely sokáig elkísér bennünket. Nem mindennapi ajándék, hiszen egyszerre nyújt törődést, kényeztetést valamint felejthetetlen élményeket. Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni!


TOVÁBB