Kedvezményes ajánlatok

Egész napos wellness snack ebéddel!

Ha csak egy napja van és estére haza is szeretne menni, akkor itt a lehetőség egy étkezéssel egybekötött strandolásra! Ne hagyja ki!5 990 FT/FŐ

Nyugodt, őszi pihenés!

Látogasson el a Zichy Birtokra és élvezze a nyugalmat, a gyönyörű őszi tájat és kóstolja meg a vidék ízeit! A kellemes időjárás lehetőséget teremt az aktív pihenésre – túrázzon vagy kerékpározzon a környéken, csodálja meg az ősz színeit és gyűjtsön minél több élményt a hosszú télre. Most kedvezményes ajánlatunkkal ezt könnyedén megteheti!


9900 FT/FŐ/ÉJ-TŐL

Vidám őszi szünet a Zichy Birtokon!

Végre ismét kicsengettek! Szóljon ez az őszi szünet a szabadban töltött aktív pihenésről, boldog és gondtalan percekről! Varázslatos őszi táj, túrázás, lovaglás, kerékpározás és sok más vidám élmény várja a családokat Bikácson! Foglaljon most kedvezményes áron!


9900 FT/FŐ/ÉJ-TŐL

Zichy Őszi kupon akció!

Extra kedvezményes kupon ajánlatunkkal most Ön is élvezheti a bikácsi indián nyár szépségét! Nem kell az időpontot azonnal eldönteni! Vegye meg 2 fős 2 éjszakás utalványát most kedvezményesen és decemberig bármikor felhasználhatja!


8 725 FT/FŐ/ÉJ-TŐL

Tombol a nyár!

Mikor itt az igazi kánikula, mi sem lehet jobb egy vidéki birtok pihentető légkörénél... Szállodánk gyönyörű tópartján, medencénk mellett garantált a pihenés!13 450 FT/FŐ/ÉJ-TŐL

Ajándékutalvány

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit, ismerőseit élménnyel! A legjobb ajándék mindig emlékezetes, olyan értéket képvisel, amely sokáig elkísér bennünket. Nem mindennapi ajándék, hiszen egyszerre nyújt törődést, kényeztetést valamint felejthetetlen élményeket. Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni!


8725 FT/FŐ/ÉJ-TŐL