Kedvezményes ajánlatok

Disznóvágás a Zichy Birtokon!

Disznótoros programunkon finom falatokkal, jó hangulattal és kellemes vidéki környezettel csalogatjuk kedves Vendégeinket! Élvezze Ön is Bikácson a hamisítatlan falusi disznótort négycsillagos kényelemmel!


14950 FT/FŐ/ÉJ-TŐL

Nyugodt, őszi pihenés!

Látogasson el a Zichy Birtokra és élvezze a nyugalmat, a gyönyörű őszi tájat és kóstolja meg a vidék ízeit! A kellemes időjárás lehetőséget teremt az aktív pihenésre – túrázzon vagy kerékpározzon a környéken, csodálja meg az ősz színeit és gyűjtsön minél több élményt a hosszú télre. Most kedvezményes ajánlatunkkal ezt könnyedén megteheti!


9900 FT/FŐ/ÉJ-TŐL

Zichy Karácsonyi ajándékutalvány akció!

Ajándékozni olyan jó! Másnak örömet okozni, pláne ha ez egy igazi élmény, akkor még felejthetetlen emléket is adunk! Lepje meg szeretteit, barátait, ismerőseit bikácsi pihenéssel, vidéki hangulattal!


8 975 FT/FŐ/ÉJ-TŐL

Vidám őszi szünet a Zichy Birtokon!

Végre ismét kicsengettek! Szóljon ez az őszi szünet a szabadban töltött aktív pihenésről, boldog és gondtalan percekről! Varázslatos őszi táj, túrázás, lovaglás, kerékpározás és sok más vidám élmény várja a családokat Bikácson! Foglaljon most kedvezményes áron!


10180 FT/FŐ/ÉJ-TŐL

Karácsonyi varázslat

A karácsony éj varázslatát mindenki ismeri. Bár napjainkra az ajándékozás rendkívül fontos momentuma lett az ünnepnek, mégis a karácsony éj misztikuma, csodája nem múlt el. Míg advent a reményteli várakozás ideje, a Szenteste maga a megvalósult és beteljesedett csoda. Minden elcsendesedik, és egymásra figyelünk. Élje át a nyugalmat és a gondtalanságot nálunk!15 680 FT/FŐ/ÉJ-TŐL

Két ünnep közötti kikapcsolódás

Nagy valószínűséggel senkinek nem kell bemutatni azt az édes pár napot a két ünnep között, melyet leginkább a semmittevés különböző árnyalataival lehet a legjobban jellemezni. Ilyenkor mintha egy kicsit megállna az idő, és a feladatok, kötelességek dacára azt csináljuk, amihez leginkább kedvünk van, és ami a legjobban esik. Itt a lehetőség, mi segítünk a teljes kikapcsolódásban!13 430 FT/FŐ/ÉJ-TŐL

Szilveszteri mulatság Bikácson!

Fergeteges szilveszteri mulatság, wellness pihenés, ízletes fogások, felejthetetlen programok az év utolsó napjaiban is! Foglaljon mihamarabb, ne maradjon le!21 430 FT/FŐ/ÉJ-TŐL

Ajándékutalvány

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit, ismerőseit élménnyel! A legjobb ajándék mindig emlékezetes, olyan értéket képvisel, amely sokáig elkísér bennünket. Nem mindennapi ajándék, hiszen egyszerre nyújt törődést, kényeztetést valamint felejthetetlen élményeket. Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni!


8725 FT/FŐ/ÉJ-TŐL