Egyéb szállástípusok

Lovasházunk apartmanjai

A főépülettől néhány lépésnyire található Lovasház 2 tágas családi szobája vendégeinknek teljes kényelmet, csendet és nyugalmat biztosít. A szobák bútorzata modern, anyagában és színvilágában megegyezik a főépület szobáival. A szobák méretéből adódóan alkalmasak pótágyak elhelyezésére, így akár 4-5 fős családok is kényelmesen elvonulhatnak ide.

_SIM8893 (Copy)_SIM8899 (Copy)
Parasztudvar szobaParasztudvar szoba(1)

Parasztudvari szoba

A Parasztudvarban található Tornácos ház szobáinak bútorzata is a hagyományokat tükrözi, de kényelmében megegyezik a főépület szobáival. Rusztikus hatású fenyő bútorok, fa padlózat, fehér falak, mélyzöld drapériák összhangjával teremtettünk otthonos, vidéki hangulatot. Családok, baráti társaságok akár az egész házat birtokba vehetik, esténként a hangulatos tornácon üldögélve megízlelhetik a vidéki élet szépségeit. A Parasztudvari szobákban nincs WIFI hálózat kiépítve.


TOVÁBB

Vincellérház szobái

Vincellér házunk a szálloda főépületétől a tóparti sétányon haladva mindössze 150 méterre található. Ebben az önálló épületben kapott helyet a Délibáb Borozó, a Borospince, és szállodánk Bortrezorjai is.

Vincellérház-6-ágyas-szoba1Vincellérház-lépcsőház
HorgászházHorgászház

Horgászház

A Horgászház egy teljesen különálló épület, amely a főépülettől néhány lépésnyire található, közvetlenül a tó partján. Ideális szállástípus romantikus útra érkező pároknak, akik szeretnének kettesben tölteni néhány napot. A tó közelsége miatt kiváló lehetőség horgászoknak, valamint kisebb családok számára, amennyiben el szeretnének távolodni a főépülettől.

A szobában WIFI elérhetőség nincsen, ezt közösségi tereinkben tudják igénybe venni.

parallax background

Online foglalás

Foglaljon szobát online garantáltan a legjobb áron, azonnali visszaigazolással!

Online foglalás

Foglaljon szobát online garantáltan a legjobb áron, azonnali visszaigazolással!