Vidéki Esküvő

Tegye felejthetetlenné élete nagy napját Bikácson, a Zichy Park Hotelben. Vidéki romantika, esküvő a tóparton, gyönyörű környezetben, a természet lágy ölén. Hozzáértő csapattal és egyéni megoldásokkal várjuk.

parallax background

Kérjen ajánlatot!

Kedvező árakkal és a vidék minden szépségével várjuk Önt és vendégeit Bikácson a Zichy Park Hotelben.

A tökéletes esküvőhelyszín vidéki romantikával

A 15 hektáros birtok különleges hangulata Önt és vendégit is elvarázsolja majd és felejthetetlenné teszi az esküvőt. Időjárástól függően a szertartás megvalósulhat a tóparton is, mely igazán egyedi és életreszóló emléket kínál.

A vidéki hagyományokhoz híven sátras esküvő kivitelezésére is van lehetőség. Emellett a 130 fő befogadására alkalmas Borostyán étteremben, illetve a vele közvetlen kapcsolatban álló és egybenyitható Babits különteremben kínálunk tökéletes esküvőhelyszínt. A választás az Öné, kérjen ajánlatot!

Esküvő előtt és esküvő után

A birtokon számos szabadtéri programlehetőség áll rendelkezésre, melyeket a lakodalom előtti vagy utáni napon vehetnek igénybe a vendégek. Lehet például csónakázni vagy horgászni a tavon, lovagolni, lovaskocsival kis körutat tenni a környéken. A túrázás mellett a recepción kerékpárok bérelhetők – mely szintén kiváló program, főleg a gyerekeknek.

parallax background

Kérjen ajánlatot!

Kedvező árakkal és a vidék minden szépségével várjuk Önt és vendégeit Bikácson a Zichy Park Hotelben.

Kérjen ajánlatot!

Kedvező árakkal és a vidék minden szépségével várjuk Önt és munkatársait Bikácson a Zichy Park Hotelben.