Sátras esküvő

Legyen felejthetetlen a nagy nap a 15 hektáros Zichy Birtokon, ahol vidéki hangulat várja négycsillagos kényelemben. A gyönyörű, tóparti szertartás után, 150 személyes modern sátorban a vidám lakodalom akár reggelig is tarthat. Hozzáértő csapatunk örömmel valósítja meg egyedi elképzeléseit. Mindezt igen kedvező áron kínáljuk, kérje ajánlatunkat!

parallax background

Kérjen ajánlatot!

Kedvező árakkal és a vidék minden szépségével várjuk Önt és vendégeit Bikácson a Zichy Park Hotelben.

Esküvő és lakodalom a Zichy Birtokon


  • A vacsorát új, modern sátorban szolgáljuk fel, mely 150 fő befogadására alkalmas. Természetesen, éttermi vacsorára és lakodalomra is van lehetőség, szintén 150 főig.
  • Az esküvői menüsorokat úgy alakítottuk ki, hogy minden vendég megtalálja az ízlésének megfelelő ételeket – a menüvel kapcsolatos egyedi igényeket, minden esetben előre egyeztetjük /vegetáriánus ételek, ételallergia, stb.
  • Összesen 110 fő számára tudunk kényelmes szállást biztosítani a hotel főépületében, illetve a birtokon található melléképületekben. A szobákban pótágyakat helyezünk el a gyermekek részére.
  • Rendezvényszervezőink hosszú évek tapasztalatával segítik az esemény zavartalan lebonyolítását.
  • Igény esetén animátort biztosítunk a gyerekek számára, hogy ők is tökéletesen érezzék magukat. Emellett beltéri játszószobával és szabadtéri játszótérrel rendelkezünk, melyek további programlehetőséget biztosítanak a gyerekeknek.

Esküvő előtt és esküvő után

A birtokon számos szabadtéri programlehetőség áll rendelkezésre, melyeket a lakodalom előtti vagy utáni napon vehetnek igénybe a vendégek. Lehet például csónakázni vagy horgászni a tavon, lovagolni, lovaskocsival kis körutat tenni a környéken. A túrázás mellett a recepción kerékpárok bérelhetők – mely szintén kiváló program, főleg a gyerekeknek.

parallax background

Kérjen ajánlatot!

Kedvező árakkal és a vidék minden szépségével várjuk Önt és vendégeit Bikácson a Zichy Park Hotelben.

Kérjen ajánlatot!

Kedvező árakkal és a vidék minden szépségével várjuk Önt és munkatársait Bikácson a Zichy Park Hotelben.