PROGRAMOK

Hamisítatlan falusi disznótor

Vidéki hangulat - vidéki ízek Tolna megyében egy hamisítatlan falusi disznótoron. Egész napos program teljes ellátással, négycsillagos kényelemben. Felnőttek és gyerekek számára egyaránt élvezetes időtöltés. A program csak a téli időszakban kerül megrendezésre folyamatosan, az idén március 3-ig tart.  


TOVÁBB

Lovaglási lehetőség a Zichy Birtokon

Bikácsi birtokunkon lovagolni is lehet. A kezdőknek szakképzett oktatóink nyújtanak segítséget a lovaglás alapjainak elsajátításában, a kisebb gyerekek számára pedig lehetőség van pónin való lovaglásra is.


TOVÁBB

Bikács nevezetességei


A Zichy Birtokról gyalogosan is bejárható a környék. Túrázzon, kiránduljon kedvére, vegyen részt a szálloda által szervezett programokon. A szálloda munkatársai készséggel állnak rendelkezésére információ kérés esetén.

  • Bikácsi evangélikus templom, ami 1736-ban épült, fontos megemlíteni, hogy a templombelső értékes védett egyháztörténeti örökség.
  • Bikácsi Ökör-hegy: természetvédelmi területén 45 hektáron egybefüggő árvalányhaj mező különösen májusban nyújt lenyűgöző látványt.
  • Kistápéi-láprét: tavasztól őszig színpompás védett növények borítják az erdő közepén található a vaddisznós kertet.

Gemenc és környéke

A területre érkező látogatók számos érdekes programlehetőség közül választhatnak Gemenc vadregényes ártéri erdejében. Élményt adó túrákon ismerhetik meg az ártér különleges élővilágát, izgalmas kenutúrákon, madármegfigyelésen vehetnek részt, valamint egyedi természetfotózásra is lehetőség nyílik.


TOVÁBB

Gemenci Erdei Vasút


A Gemenci erdő Európa legnagyobb összefüggő ártéri erdeje, 20 ezer hektáros területe Paks - Dunaszentbenedek vonalától az országhatárig a Duna jobb és bal partján terül el. Ebben a különleges síkvidéki, ártéri erdőben kanyarog 30 km hosszan a Gemenci Erdei Vasút vonala.


TOVÁBB
parallax background

Online foglalás

Foglaljon szobát online garantáltan a legjobb áron, azonnali visszaigazolással!

Online foglalás

Foglaljon szobát online garantáltan a legjobb áron, azonnali visszaigazolással!