Hotel

Szobáink


Szobáink az Ön kényelmét szolgálják. A négycsillagos főépületben található standard és superior szobatípusok közül választhat, akár egyedül érkezik hozzánk, akár kettesben utaznak. Családi szobáinkban pedig gyermekek és felnőttek is kényelmesen pihenhetnek, teret hagyva egymásnak.


SZOBÁINK

Tolna megye gyöngyszeme


A vidék szépsége és történelme egyaránt lenyűgöző. Az itt töltött napok alatt mindkettőt megismerheti – a különleges élővilágot, a természet kincseit, és a történelmi hagyományokat, megmaradt emlékeket, épületeket.


TOVÁBB

Wellness élmények


A bikácsi Zichy Park Hotel wellness és spa élményeket is kínál vendégeinek. Válassza a stresszmentes kikapcsolódást vidéki wellness szállodánkban, vegye igénybe masszázs, szauna és spa szolgáltatásainkat, ahol az egész család kipihenheti a fáradalmakat, távol a város zajától.


TOVÁBB

Gasztronómia


A vidék ízeivel várjuk éttermünkben egy tartalmas reggelire, ebédre vagy vacsorára. Főzőasszonyaink eredeti családi recepteket használva készítik el Önnek a legfinomabb ételeket. Házi lekvárok, kézműves sonkák és sok hasonló finomság várja Bikácson.


TOVÁBB
parallax background

Online foglalás

Foglaljon szobát online garantáltan a legjobb áron, azonnali visszaigazolással!

Online foglalás

Foglaljon szobát online garantáltan a legjobb áron, azonnali visszaigazolással!