Gyerekbarát szálloda

Családi paradicsom


A gyerekbarát Zichy Park Hotel tartalmas pihenést, élményekben gazdag programokat kínál felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A szálloda gyönyörű parkja, Bikács és környéke kiváló lehetőséget kínál sétákra, gyalogtúrákra, kerékpáros kirándulásokra, lovas kocsikázásra, illetve kedvelt program a téli hóesésben a lovas szán is.

A Zichy Birtok család- és gyerekbarát szolgáltatásait, elhelyezkedését és mesebeli környezetét tekintve valóságos családi paradicsom.

Elkészült beltéri játszószobánk, a gyerekek nagy örömére

Új, beltéri játszószobánk tele van színes és vidám játékokkal. Itt minden lehetőség adott az önfeledt játékhoz. Az eszközöket óvodapedagógus segítségével állítottuk össze, hogy olyan játékok kerüljenek a jászószobába, melyek amellett, hogy biztosítják a vidám játékot, fejlesztik a kicsik készségeit. Lehet itt többek között csúszni, mászni, építeni, rajzolni, főzőcskézni, babázni vagy hintalovon lovagolni.

A kiemelt időszakokban (hosszú hétvégék, ünnepek alatt), valamint nyáron június 15-től augusztus 20-ig folyamatosan animációs programokkal várjuk a legkisebbeket.

Nyáron lovaskocsi – télen lovasszán

Nincs jobb dolog, mint lovacskocsin bejárni a környéket. Tavasszal, nyáron és ősszel a friss, tiszta levegőn lenni, hallgatni a lovak patáinak dobogását és élvezni a gyönyörű természetet.

Télen, hóesésben igazán hangulatos a lovasszán, forró teával, felnőtteknek forraltborral – mesebeli tájakon csúszni a hóban.

Lovaglás

A legkisebbektől, a kezdőkőn át, a haladókig, mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb lovas szolgáltatást. Már másfél éves kortól el lehet kezdeni a lovakkal való ismerkedést. A 6 év alatti gyerekek számára a póni lovaglás során érdekes feladatokkal, és tornagyakorlatokkal igyekszünk megismertetni a lovaglás alapjait. A kezdők számára a futószáras lovaglás során tanítjuk meg a ló irányítását minden jármódban. A gyakorlottabb lovasok, a karám lovaglás során fejleszthetik tudásukat.

Családi horgászat és csónakázás

A birtokon található tóban telepített halak élnek, ezért jó eséllyel akad horogra egy szép példány a gyerekek legnagyobb örömére. Ha kevés a türelem ehhez a programhoz, akkor horgászat helyett válasszuk inkább a csónakázást, hiszen ott aktívan részt vehetnek a kicsik is az evezésben. A tó egyébként gyönyörű szép minden évszakban, ezért ez a vacsora utáni séták legkedveltebb helye.

Strandolás a Zichy Birtokon

Nyári nagy melegben a kültéri medencénk a sláger, hűs tiszta vizével. Ilyenkor igazi strand hangulat van a birtokon, lehet napozni a napozóágyakon és jókat pancsolni a medencében. Rossz idő esetén a beltéri élménymedencét ajánljuk.

Állatok etetése, gondozása

Legnépszerűbb gyerekprogram a birtokon természetesen az itt élő állatokhoz kapcsolódik. Szakképzett lovászunk, Anna segítségével lehetőség van megismerni a birtokon élő állatokat – lovakat, nyuszikat, pónikat, bárányokat, kecskéket és a teljes baromfiudvart – mit esznek, hogyan kell őket tisztán tartani, hogyan gondozzák a kicsinyeiket – ilyen és hasonló érdekes információkat oszt meg Anna a gyerekekkel, akik felügyelettel részt is vehetnek a gondozásban, és a délutáni etetésben. Öröm látni, ahogy a gyerekek átéléssel és felelősségtudattal, de legfőképpen nagy szeretettel foglalkoznak az állatokkal. Ez a program mindenkinek a hasznára válik, hiszen megtanítja a kicsiket az állatok iránti felelősségre.

Mit kínálunk a családoknak?


  • Gyönyörű, rendezett birtokot lovakkal, pónikkal, bárányokkal, kecskékkel és egy teljes baromfiudvarral.
  • A minden évszakban lenyűgöző természet közelségét Csodálatos horgász- és csónakázó tavat.
  • Nyugodt, vidéki hangulatot madárcsicsergéssel.
  • Kültéri játszóteret és beltéri játszószobát a gyermekeknek.
  • Változatos programokat a kiemelt időszakokban.
  • Családi szobákat.
  • És nem utolsó sorban a vidék ízeit.
parallax background

Online foglalás

Foglaljon szobát online garantáltan a legjobb áron, azonnali visszaigazolással!