Csapatépítő

parallax background

Kérjen ajánlatot!

Kedvező árakkal és a vidék minden szépségével várjuk Önt és munkatársait Bikácson a Zichy Park Hotelben.

Az évindító kick off meetingek remek helyszíne

Az idén legyen Bikácson az évindító party! A buli külön épületben a Vincellérházban lehet, így biztosított a teljes ellazulás. Jól felszerelt rendezvénytermekkel várjuk partnereinket. Csapatépítő programokkal, borkóstolóval, disznótorral, túrázással színesítjük rendezvényét. Vidéki hangulattal és a vidék ízeivel várjuk a Zichy Birtokon! Kérjen ajánlatot mielőbb!  

Céges csapatépítő programok

Szállodánk színes csapatépítő proramokkal várja vendégeit, minden évszakban. Mesés környezet, szabadtéri programlehetőségek, jól felszerelt konferenciatermek.  

A tökéletes helyszín

Közel a természethez, rengeteg szabadtéri aktív programlehetőséggel várjuk Bikácson, alig másfél órás autóútra a fővárostól. A birtokon és környékén van lehetőség horgászni, túrázni, kerékpározni vagy akár csónakázni is.

A csapatépítők kedvelt téli programja a disznóvágás, mely sok izgalmas percet tartogat a résztvevőknek. Igazi csapatépítő program, sok nevetéssel és természetesen regneteg finom falattal.


DISZNÓVÁGÁS

Szállodánk technikai felszereltsége

Szállodánkban összesen 110 fő részére tudunk kényelmesen szállást biztosítani, a hotel főépületében, valamint a hozzá tartozó melléképületekben. Igény esetén konferenciatermet is tudunk biztosítani: az Öreg tölgy konferenciaterem mobilfallal kettéosztható, világos, tágas terem. Az előadáshoz minden technikai feltétel adott: vetítővászon, beépített projektor, hangosítás, DVD, CD és VHS lejátszó, flipchart, valamint a hotel főépületben ingyenes internet hozzáférést is biztosítunk.

parallax background

Kérjen ajánlatot!

Kedvező árakkal és a vidék minden szépségével várjuk Önt és munkatársait Bikácson a Zichy Park Hotelben.