Céges családi nap

parallax background

Kérjen ajánlatot!

Kedvező árakkal és a vidék minden szépségével várjuk Önt és munkatársait Bikácson a Zichy Park Hotelben.

Céges családi nap

A fővárostól mindössze másfél órás autózás után érhető el bikácsi szállodánk, mely 15 hektáros, gondozott vidéki birtokon helyezkedik el és kiválóan alkalmas nagyobb létszámú céges családi napok rendezésére is. A területen található 150 fő befogadására alkalmas sátor rossz idő esetén, illetve étkezésekhez, előadásokhoz, vagy bármely más programhoz használható.  

A birtok méretéből fakadóan a családi napok sportos, szabadtéri programjaihoz megfelelő teret biztosít. A hatalmas zöld terület kis tóval, háziállatokkal, igazi vidéki hangulatot teremt családi napokhoz. Az étteremben felszolgált ételek szintén a vidék ízeit tükrözik. Természetesen lehetőség van szalonnasütésre, bográcsozásra is. Igény esetén animátorokat is biztosítunk.  

Szabadtéri programok

A szabadtéri programlehetőségek száma szinte végtelen - szervezett programok mellett a családi nap résztvevői közösen élvezhetik a birtok nyújtotta lehetőségeket - lehet nálunk túrázni, kerékpározni, lovagolni, csónakázni, focizni, röplabdázni vagy csak sétálgatni a horgásztó körül. Kiegészítő eszközök is elhelyezhetők a területen: ugrálóvár, körhinta, sorverseny eszközei, vattacukor-gép, popcorn-gép vagy főzőversenyhez kapcsolódó eszközök és hozzávalók. Kérje ajánlatunkat, rendezvényes kollégánk készséggel segít.

Vidéki ízek

Éttermünkben a vidék ízeit kínáljuk - a társaság létszámától függően rendezvényes kollégánk készséggel segít a menü kiválasztásában és a programok kialakításában.

A tavaszi, nyári és a kora őszi időszakban kedvelt program a bográcsozás, ahol finom magyaros ételeket készíthet a csapat, akár közösen is a szabad tűznél.

Szállodánk technikai felszereltsége

Szállodánkban összesen 110 fő részére tudunk kényelmesen szállást biztosítani, a hotel főépületében, valamint a hozzá tartozó melléképületekben. Igény esetén konferenciatermet is tudunk biztosítani: az Öreg tölgy konferenciaterem mobilfallal kettéosztható, világos, tágas terem. Az előadáshoz minden technikai feltétel adott: vetítővászon, beépített projektor, hangosítás, DVD, CD és VHS lejátszó, flipchart, valamint a hotel főépületben ingyenes internet hozzáférést is biztosítunk.

Wellness kint és bent

A nyári időszakban szabadtéri medence üzemel a birtok területén. Szintén szabadtéri jakuzzink pedig egész évben rendelkezésre áll. Beltéri wellness részlegünkön élménymedence, infra-, és hagyományos finn szauna valamint Kneipp taposó várja a vendégkeket.

parallax background

Kérjen ajánlatot!

Kedvező árakkal és a vidék minden szépségével várjuk Önt és munkatársait Bikácson a Zichy Park Hotelben.

Kérjen ajánlatot!

Kedvező árakkal és a vidék minden szépségével várjuk Önt és munkatársait Bikácson a Zichy Park Hotelben.