Kedvezményes ajánlatok

Egész napos wellness snack ebéddel!

Ha csak egy napja van és estére haza is szeretne menni, akkor itt a lehetőség egy étkezéssel egybekötött strandolásra! Ne hagyja ki!5 990 FT/FŐ

Tombol a nyár!

Mikor itt az igazi kánikula, mi sem lehet jobb egy vidéki birtok pihentető légkörénél... Szállodánk gyönyörű tópartján, medencénk mellett garantált a pihenés!13 450 FT/FŐ/ÉJ-TŐL

Villám hétközi pihenés

Ha unja a hétköznapi verklit és azonnal legalább csak egy napot pihenne, itt a lehetőség! Az érkezés és a távozás napján is egész nap élvezhetik szolgáltatásainkat!


11 180 FT/FŐ/ÉJ-TŐL

Legjobb ár - félpanzióval

A tavaszi, nyári, sőt akár az őszi pihenéshez szeretnénk most még több kedvezményt nyújtani Önnek! Foglalja le most pihenését a Zichy Park Hotelben – élvezze a tavasz ébredését, a nyár forró hangulatát vagy akár a színes őszi tájat. Közel a természethez a vidék nyugalma várja Bikácson!


8725 FT/FŐ/ÉJ-TŐL

Ajándékutalvány

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit, ismerőseit élménnyel! A legjobb ajándék mindig emlékezetes, olyan értéket képvisel, amely sokáig elkísér bennünket. Nem mindennapi ajándék, hiszen egyszerre nyújt törődést, kényeztetést valamint felejthetetlen élményeket. Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni!


8725 FT/FŐ/ÉJ-TŐL