Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Vidéki hangulatú csapatépítők speicalistája

– ha a főnök és a kollégák is unják már az elegáns, de unalmas szállodákban töltött rendezvényeket.

csapatépítő

 

 

Menő szálloda, jó ellátás, wellness élmények - akár jól is hangozhatna, amennyiben édes kettesben készülünk egy romantikus hosszú hétvégre – a kollégák ennél többet várnak – valami izgalmas, vidám kalandot…

 

...olyat, amiről évek múlva is jókat lehet sztorizgatni.

 

A Zichy Birtok különleges természetközeli helyszín Bikácson, melyhez kiváló programokat kínálunk. Kérjen ajánlatot!

 

 

Az egész éves hajtás után itt az ideje a teljes kikapcsolódásnak, közösen. Kell néhány nap egy jó helyen, ahol elsimulhatnak a konfliktusok, ahol kicsit közelebb kerülhetnek egymáshoz a munkatársak, és ahol egy időre feledésbe merülhetnek a stresszes, irodában töltött hétköznapok. 

A csapatépítő megszervezése nagy feladat és felelősség, ugyanakkor izgalmas kihívás, csak kell egy jó ötlet, egy tökéletes helyszín! 

 

Az idei csapatépítő legyen különleges! Sokéves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött segítünk megszervezni!
 

 

 

Felejtse el a lapos, unalmas programokat és helyszíneket! 

► olyan helyszínre van szükség, ahol van elég tér, hogy mindenki együtt legyen és ehhez megfelelő mennyiségű és minőségű programot kell biztosítani.

 

► a száztizenkettedik „Ki mit tud” játék manapság nem menő. A kollégák ingerküszöbe már máshol van. Formabontó ötletek, különleges csapatépítő játékok, tematikus programok kellenek – ezek dobják fel igazán a hangulatot. 

 

► a fent említett fancy szálloda koktélokkal, csodás ételkínálattal, ok, de szinte már unalmas. Ráadásul a költségvetést is vastag ceruzával kell írni hozzá. 

 

 

 

 

 

 

A négycsillagos Zichy Birtok nem csak kiváló helyszíne céges rendezvényeknek, még a költségek miatt sem kell aggódnia:  

Teljes ellátás és szállás mindössze 18 700  fő/éj-től mely tartalmazza a konferenciaterem bérleti díját, az étkezést (reggelit, ebédet és vacsorát) a wellness használatot, illetve a kávészünetet.* (A további programokra külön árajánlatot adunk.)


 

 

 

 

Természetközeli, vidéki hangulatú csapatépítő, ahol a munkatársak jókedve és a főnök elégedett pillantása okozza a szervező számára a legnagyobb elismerést

 

A Zichy Birtok a fővárostól nem túl távol, mindössze másfél órányi autóútra található Bikácson. Ez pont elég távol van mindentől, hogy gondolni sem kelljen a munkára, mégsem megy el túl sok idő az utazással. Az M6-os autóúton a közlekedés kiváló, nem kell dugóra számítani semmilyen napszakban. 

 

 

 

Programszervező partnereink számos profi tematikus lehetőséget kínálnak, mely formabontó, trendi, eredeti, látványos és cseppet sem unalmas. Egy hosszabb telefon, vagy egy személyes találkozó épp elég, hogy átbeszéljük az igényeket, a többi a mi feladatunk.


Külön épület áll rendelkezésre az esti bulihoz, így nem kell figyelmet fordítani a kollégák hangos jókedvére. Vincellér házunk pont ilyen alkalmakhoz lett berendezve.

 

 

 

 

Hamisítatlan falusi hangulat várja, házias ételekkel, rétessel, friss pogácsával, kézműves sonkával, házi lekvárral és a közelben található Szekszárdi Borvidék remekeivel.


A hatalmas birtokon saját horgász- és csónakázó tó dobja fel az egyébként is gyönyörű környezetet. A birtok kapuján áthajtva lovak és más háziállatok köszöntenek – vidéki mesevilág ez, mely nyugodt, kellemes hangulatot ad az ideérkezőknek. Az irodában jellemző felfokozott stresszes állapot azonnal elmúlik.

 

 

 

A megérkezéskor felszolgált frissen sült pogácsa, kávé és üdítő után, akár egy közös megbeszélésre is sor kerülhet jól felszerelt konferenciatermeink egyikében:

170 m2 alapterületű, légkondicionált, természetes fényben úszó Öreg tölgy konferenciaterme egy mobil fallal kettéosztható, így akár két kisebb esemény egyidejű megszervezése is lehetővé válik. 


A 130 férőhelyes Borostyán étterem, 30-40 fős Babits-különteremmel, szekcióülések, meetingek lebonyolítására tökéletesen alkalmas. 

 


 

Csapatépítő élményprogramok, a teljesség igénye nélkül (egyedi ötleteket is örömmel megvalósítunk, szeretjük a kihívásokat wink )

► Lovaskocsizás a környéken – télen forralt borral, nyáron rozé fröccsel

► Komplett disznótor – egésznapos program, melyhez a bátorságot a reggeli pálinka adja. Egész nap frissen készülő finom falatok, majd a „fárasztó” munka után élőzenés, disznótoros vacsora.

► Borkóstoló – környékbeli borász közreműködésével sok információval

► Trendi csapatépítő programok rengeteg témában. Ízelítőként néhány cím: Szeszcsempészet, Kalandos kincsvadászat, Gyilkos randevú, CSR Társadalmi felelősségvállalás csaptépítő program

► Madárlesen Tolna megyében – szakértő segítségével a madarak befogására kerül sor, akikről időközben sok érdekes információt kapunk. A program végén természetesen útjára engedünk minden kedves tollas résztvevőt.

 

 

További szabadtéri lehetőségek:

♦ lovaglás

♦ horgászat

♦ túrázás a környéken (akár szervezett akadályverseny, ahogy annakidején kisiskolásként átéltük) 

♦ a birtokon élő állatok etetése, ápolása

♦ röplabda, foci

♦ júniustól-szeptemberig kültéri medence

 

 

Wellness részleg:

♦ élménymedence,

♦ infra szauna,

♦ hagyományos, finn szauna

♦ kneipp taposó

♦ többféle masszázs, melyhez előzetes időpontfoglalás szükséges

 

A hatalmas birtokon nagyobb létszámú társaságok is kényelmesen együtt lehetnek. Profi rendezvényszervező csapatunk segít a szervezésben és a lebonyolításban.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Összefoglalva, mit kínál a Zichy Birtok egy kétnapos csapatépítő ideje alatt:

 

 • yeshatalmas birtok, horgásztóval, csónakázási és lovaglási lehetőséggel
 •  
 • yestovábbi szabadtéri lehetőségek: túrázás, kerékpározás, akadályfutás, foci,
 •  
 • yesröplabda, kültéri medence
 •  
 • yeswellness élmények: beltéri élménymedence, Kneipp-taposó, infra szauna és hagyományos finn szauna, többféle masszás
 •  
 • yes beltéri szabadidő szoba: ping-pong asztal, csócsó és billiárd asztal
 •  
 • yesváltozatos csapatépítő programok
 •  
 • yesházias ételek főzőasszonyaink saját receptjeiből
 •  
 • yeskézműves ételek, sajtok, sonkák, lekvárok,
 •  
 • yeskiváló borok a környékről - borkóstoló
 •  
 • yesmaximális figyelem a ház részéről - végig a csapatépítő ideje alatt
 • yesszeparált épület az esti bulihoz
 •  
 • yes110 ember kényelmes elhelyezése a szálloda négycsillagos főépületében, illetve a birtokon található épületekben (Parasztház, Vincellérház, Lovasház)

 

 

 

 

 

 

 

*Az ár a létszám és egyéb kérések szerint változhat. Minden esetben személyre szabott árajánlatot adunk.Legfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok