Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Vidéki harmónia

Vidéki harmónia

 

A nyugalom szigete ez a hely, ahol néhány nap alatt feltöltődhetünk, és újult erővel folytathatjuk a mindennapi életünket.  Az érintetlen természet minden évszakban különleges élményeket tartogat számunkra és ezeket mind-mind élvezhetjük a Zichy Park Hotelben és környékén: a tavasz színes vidámságát, a nyár perzselő forróságát, az ősz hűvös hangulatát és a tél szikrázó fehérségét – ezért érdemes hozzánk időről időre visszatérni.

 

 

A birtokon élő háziállatok további kellemes perceket szerezhetnek vendégeinknek. A karám mellett álldogálva szemlélhetjük a lovakat, pónikat, kiskecskéket, bárányokat, Sanyit a szamarat és a baromfiudvar lakóit.  Emma az emulány kevésbé barátságos, de a kellő távolságot megtartva ő is igazán jó társaság. A nyuszik lakóhelyének környéke a gyerekek nagy kedvence – sokáig figyelik, ahogy a hosszúfülű jószágok gondtalan mindennapjaikat élik.

 

 

 

Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok