Vegyen részt egy hamisítatlan vidéki disznóvágáson a Zichy Park Hotelben! A vidéki élet hagyományait felelevenítve várjuk vendégeinket, a vállalkozó kedvűek akár részt is vehetnek a munkálatokban, a kevésbé merészek csendesen figyelhetik böllérünk és főzőasszonyunk ténykedéseit. Négycsillagos kényelem, vidéki hangulat. Mi kell még?
A kistápéi hagyományokat követve parasztudvarunkat, kora téltől a tavasz első napsugaráig áthatja a vidéki disznóvágás hangulata. A disznóvágás elengedhetetlen résztvevőjét, a disznót, helyi gazdákkal neveltetjük.
A vidéki disznóvágás folyamatába a böllér és a szakavatott segítő kezek mellett vendégeink is bekapcsolódhatnak. Nálunk minden disznóvágás, „szúrópálinka” elfogyasztásával indul, ami kinek a hideget, kinek az izgalmakat segít leküzdeni.
IDE kattintva felveheti velünk a kapcsolatot, az ALÁBBI linken közvetlenül foglalhat szobát.
Már a reggeli sem a megszokott, hiszen a disznóvágás első eredménye, hogy finom friss húsok kerülnek terítékre. Aztán a sült máj, „nyakapecsenye” és minden, ami szem- szájnak ingere. Mivel nincs disznóvágás hurka nélkül, estére elkészül az ízletes májas, véres hurka, kolbász és töltött káposzta, amelyet cigányzene kíséretében fogyaszthatnak el vendégeink.
Vendégeink mondták:
„Nagyon jól éreztük magunkat a vidéki disznóvágáson. A reggeli pálinka után oldódott a feszültség. Sokat nem segítettünk, de annál több pálinkát fogyasztottunk” – Attila, Pécs
„Még sosem voltunk vidéki disznóvágáson, nagyon érdekes volt látni, hogy lesz a disznóból hurka. Köszönjük a szervezést,” – Éva, Budapest