Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Vadászati lehetőség a Zichy Park Hotel környékén

Vadásznak mára már nem csupán a vadgazdálkodással foglalkozókat hívjuk, éppúgy nevezheti magát vadásznak az is, aki kikapcsolódás vagy szórakozás céljából ragad puskát. Ehhez azonban ki kell választani a megfelelő helyet, a megfelelő vadászati lehetőséggel.

A Zichy Park Hotel környéke kiváló vadászati lehetőséget kínál a vadászni vágyók számára, a szomszédos Gyulaj és Tamási erdőterületének egyedülálló vadállományának köszönhetően.

 

 

Vadászati lehetőség – A vadászatról

 

A vadászat – bár a köznyelvben leginkább a vadak elejtését értjük alatta – azon vadon élő állatok felett végrehajtott tevékenységek összességét takarja, amelyet az ember hajt végre egy vadon élő állat felett. Ebből kifolyólag a vadászatba nem csupán a vadak elfogása tartozik bele, hanem a vadvédelem, az állatok gondozása és olykor még a befogadásuk is.

 

Hivatásos és hobbi vadászok egyaránt kikapcsolódhatnak ennek a tevékenységnek köszönhetően Bikácson, amely páratlan vadászati lehetőséget nyújt számukra. Eláruljuk, miért!

 

 

Vadászati lehetőség a fővárostól mindössze másfél órányira

 

Amennyiben egyedülálló vadászati lehetőséget kerestek, a fővárostól mindössze másfél órányira, Tolna megyében található lenyűgöző természeti csodákban bővelkedő Bikács felé vegyétek az irányt!

Ha szeretnétek kiszakadni a városi élet zsibongó forgatagából, akkor ez a hely tökéletes választás a kikapcsolódásra! A friss levegő, a hatalmas fákból áradó nyugalom és madárcsicsergés által teljes feltöltődésben lehet része az ide látogatóknak.

Bikács község kiváló természeti adottságai révén egyedülálló vadászati lehetőség is egyben, ahol minden vadász megtalálja a maga számítását.

 

 

Vadászati lehetőség – Bikácson fellelhető vadak

 

A terület kiválóan alkalmas szarvas, őzbak, őzsuta, őzgida, illetve vaddisznó elejtésére is, melyekről ide kattintva részletesebben is olvashatsz.

A kiváló vadászati lehetőség Gyulaj Erdészeti és Vadászat Zrt. vadászterülete közvetlenül Bikács szomszédságában található, ahonnan már több nagy vad faj esetében is világhírű trófeák kerültek ki.

 

 

Vadászati lehetőség szállással

 

A Bikácson helyet foglaló Zichy Park Hotel a nagy vadászat végeztével kitűnő lehetőség egy jó pihenésre. Gyulaj Erdészeti és Vadászat Zrt. vadászterülete mindössze fél kilóméterre található tőlünk, így a vadászat befejeztével szállodánk könnyen megközelíthető.

 

Hotelünk igény szerint segítséget nyújt a vadászat megszervezésében, valamint partnerünk - a „Két Határ Vadász Egylet” -  sportvadászati lehetőséget is biztosít.

 

Amennyiben megéheztetek, éttermünk fenséges vidéki ízekkel várj benneteket, valamint számos programlehetőséggel is kedveskedünk az ide látogatók számára. A vadászati lehetőségen túlmenően több hektáros birtokunkon olyan szabadidős elfoglaltságok között választhatnak vendégeink, mint a lovaglás, hajókázás, horgászás, borkóstolás és wellness szolgáltatások, de gyermekek számára is megannyi programot kínálunk.

 

A Zichy Park Hotel és környezete tehát kivételes vadászati lehetőség mind a hivatásos, mind pedig a hobbi vadászok számára.

 

A vadászaton való részvételi lehetőségekről, illetve a díjazásról bővebben ide kattintva olvashatsz.

Szobafoglalásért és ajánlatkérésért pedig kattints ide!

Legfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok