Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Természet közeliség és kényelem egy helyen - Az aktív nyugalom szigete: a Zichy Park Hotel

Ha valós kikapcsolódásra vágyunk, el kell hagyni a városi betondzsungelt. Kis autózás után rálelhetünk az abszolút vidéki nyugalomra, amely egyáltalán nem jelenti az igényesség feladását – sőt! A Zichy Park Hotel négycsillagos kényelemmel várja vendégeit, akár gyermekkel érkeznek, akár baráti társasággal akár csak kettesben. Túrázás, programok, romantika, állatok és vidéki hangulat – mindössze másfél órára Budapesttől.

Tanyasi állatok a Zichy Park Hotelben

A vidéki vendéglátásról sokak fejében valamiféle parasztromantika jut eszébe, ami messze eltér megszokott kényelmétől, amelyet nem szeretne feladni. Épp ezért az, aki ragaszkodik a puha ágyhoz és a kényeztetéshez, bele sem vág egy ilyen túrába, pedig a vidék ma már nem jelent egyet a döngölt földpadlóval. Épp ellenkezőleg!

 

Vidéki kényelem – lemondások nélkül

Tolna megyében, a festői Bikácson, a Zichy Park Hotel a természet ölelésében, a vidéki vendéglátás egyik ékköve, amely garantálja a stresszmentes és élvezetes időtöltést – csakhogy mindez négycsillagos kivitelben. A Zichy Park Hotel sajátos egyvelege az igényességnek, letisztultságnak, ugyanakkor a vidéki életérzés megélésének, parasztudvarral, lovakkal és a hideg időszakban disznótorokkal, a melegebb napokon egyéb gasztronómiai, szabadtéri programokkal. Épp ezért úgy élvezhetjük ezeket a jellegzetességeket, hogy közben nem adjuk fel azt az igényszintet, amelyben egyébként szívesen éljük az életünket.  Puha ágy, igényes szobák, kitűnő konyha, barátságos személyzet, masszázs, wellness. A falakon túl pedig maga a természet, tóval, erdővel, lovardával, tanyasi állatokkal – és akkor a birtok határait még el sem hagytuk.

 

A döntés szabad

A Zichy Park Hotel egyik sajátossága, hogy tökéletes búvóhely azoknak, akik úgy döntenek: csak aludni és enni szeretnének, na jó, talán egy kicsit sétálnak vagy wellnesseznek is, de csak azért, hogy ne hagyjon nyomot a párna az arcukon.

Aztán vannak azok, akik számára a kikapcsolódásnak szerves része az aktivitás. Jó hír, hogy ők is a legjobb helyen vannak, mert a komplexum területén elsősorban a szabadidős programok, aktivitások a hangsúlyosak. Saját horgász-és csónakázótó, lovaglás (oktatással), sétalehetőség minden mennyiségben. Vincellérház, ahol a legkellemesebb helyi borokat kóstolhatják, sőt hétvégenként még disznótor is van, amelyben akár részt is lehet venni, de az eredményt a vacsoránál garantáltan meg lehet kóstolni. A birtokon kívüli programok is szép számban elérhetők, ezek főként évszakfüggők.

 

A hotel kedvezményes csomagajánlatai itt tekinthetők meg!

 

Ha gyerekkel próbáljuk meg a kikapcsolódást

A szülők tudják, hogy gyerekkel pihenni egészen más dimenzió, mint gyerek nélkül. Nincs délig ágyban lustálkodás vagy egy órás csúszás a vacsorával, mert a kifogyhatatlan energiával bíró csemeték bizony kikényszerítik a mozgást és az evést is, függetlenül attól, hogy apának vagy anyának épp mihez van kedve. Ez érthető is, hiszen a kölyköknek pont a világ megismerése a dolguk. És itt minden új megismerésére megvan a lehetőségük, különösen arra, amit a városi életmód esetén csak elméletben érinthetnek.

 

Digitális világ helyett igazi

Ahogy a gyerekek cseperednek, egyre több szülő fejében fordulhat meg a gondolat, hogy a tabletek és a videójátékok világából néhány napra kiszakadva csemetéjének szívesen megmutatná a gyermekkorának egy darabkáját. Milyen volt vidéki gyereknek lenni, vagy esetleg hogy teltek a nyarak a nagyinál, amikor a városi forgatagból hirtelen a faluban találták magukat egy-két hónapra. Hogy ez a gyerekekben elsőre milyen gondolatokat ébreszt a mai inger gazdag környezetben, azt csak ők tudják megmondani, de az biztos, hogy egy-két óra a friss levegőn, a simogatnivaló tanyasi állatok közelében - és képesek elfelejtkezni az őket beszippantó digitális világról.

A kisebb lurkókkal viszonylag nehéz kiadósabb kirándulásokat tervezni, de a birtokon egy komplett kis tanyát alakítottak ki, amelynek az egyik legkedveltebb részlege a háztáji állatoknak otthont adó Zichy Zoo. Itt a baromfiudvarban kakasokat, tyúkokat, kacsákat, sőt még fácánokat is tartanak, míg az ólban disznók, nyulak, a pajtában pedig lovak és más tanyasi állatok élnek. Ezeket egészen kora reggeltől lehet látogatni, simogatni, sőt a vállalkozó kedvűek kipróbálhatják magukat gondozóként is.

Ide kattintva tekintheti meg kedvezményes csomagajánlatainkat!Legfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok