Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Tréning helyszín a Zichy Park Hotelben

Tréning helyszín a Zichy Park Hotelben

Milyen a tökéletes tréning helyszín?

 

A különböző tréningek, csapatépítők iránt egyre nagyobb az érdeklődés, hiszen azt vessük észre, hogy az emberek egyre nyitottabbak az új ismeretek szerzésére, a tudásuk bővítésére. Ahhoz, hogy egy tréning igazán sikeres legyen, egy olyan helyszínre van szükség, ahol minden lehetőség adott egy tréning megrendezésére. Fontos, hogy a helyszín könnyen megközelíthető legyen, mégis távol helyezkedjen el a nagyvárostól, hiszen fontos a zavartalan, csendes környezet a tréning esetében is. 

 

A Zichy Park Hotel remek lehetőségeket biztosít azok számára, akik a tökéletes tréning helyszínt keresik egy csendes, zavartalan környezetben, a természet közelségében. Szállodánk több napos tréningek számára is tökéletes helyszínt biztosít, tágas, világos konferenciatermekkel, a modern technikai eszközeivel, gasztronómiai különlegességekkel, valamint a pihenés tökéletes helyszínével, azaz egy nagyszerű wellness részleggel várja az esemény résztvevőit.

 

Amennyiben Ön is egy különleges vidéki tréning helyszín mellett döntene, nincs más dolga, mint a lenti gombra kattintiva ajánlatot kérni munkatársainktól!

 

 

Tréning helyszín vidéken, a Zichy Park Hotelben

 

A Zichy Park Hotel Bikácson, egy gyönyörű tréning helyszínt biztosít a szervezők, illetve a vendégek számára. Szállodánk nem csupán a különleges, zavartalan környezet miatt tökéletes tréning helyszín, hanem azért is, mert számos színes programlehetőséggel várjuk vendégeinket, minden évszakban. A programok mellett gasztronómiai különlegességek, a vidék ízei várják vendégeinket.

 

Egy tréning helyszín, ahol minden adott a sikerhez

Korábban már említettük, hogy milyen fontos a tökéletes helyszín, illetve a megfelelő technikai háttér ahhoz, hogy sikeres legyen egy tréning. A Zichy Park Hotel nem csupán a különleges környezete miatt bizonyul tökéletes tréning helyszínnek, hiszen a szálloda falain belül egy konferenciaterem is megtalálható, ahol garantáltan sikeres lesz a tréning. Az Öreg tölgy konferenciaterem 170 négyzetméteres, 150 fő befogadására alkalmas. A terem igény szerint kettéosztható. A helyszínen minden adott ahhoz, hogy zavartalan legyen a tréning: beépített projektor, hangosítás, vetítővászon, CD, DVD és VHS lejátszó, valamint flipchart, és internet is elérhető a helyszínen.

 

Amennyiben egy kisebb létszámú tréning helyszínt keres, Babits termünket ajánljuk, melynek befogadóképessége 30-40 fő, iskolapados, illetve széksoros elrendezéstől függően. A technikai felszerelések ebben a teremben is adottak.

 

Csapatépítő tréning helyszín

 

A csapatépítő tréningek manapság fénykorukat élik, hiszen egyre több cégvezető kezdi felismerni az ilyen eseményekben rejlő lehetőséget. Egy jól sikerült csapatépítő segít abban, hogy jobb legyen a kommunikáció a cég munkatársai között, illetve segít a csapatmunka javításával, és a problémák megoldásában. Amennyiben a tökéletes csapatépítő tréning helyszín megtalálása a cél, jó helyen jár, hiszen a Zichy Park Hotel számos jól sikerült csapatépítőnek adott már otthont az évek során. Szállodánk a természethez közel, rengeteg szabadtéri aktív, közösségépítő programlehetőségekkel várja a tréning résztvevőit. Az egyik legkedveltebb téli csapatépítő program a Zichy Park Hotel területén a disznóvágás, mely izgalmas perceket, finom falatokat tartogat a résztvevők számára.

 

Tréning helyszín pihenési lehetőségekkel

 

Az utóbbi időben egyre nagyobb az érdeklődés az olyan tréning helyszínek iránt, melyek esetében lehetőség van többnapos események megrendezésére, hiszen így a tréning után lehetőség van egy kis pihenésre, illetve a környék felfedezésére. Szállodánkban erre is van lehetőség, így a tréning után az olyan aktív pihenési lehetőségek, mint a túrázás, kerékpározás után ajánljuk wellness részlegünket feltöltődésre, kikapcsolódásra. 

Legfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok