Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Szülinapi zsúr

Mire kell figyelnünk egy szülinapi zsúr szervezésekor?

 

A gyermekek születésnapja kifejezetten fontos minden szülő számára, mivel mindenképpen szeretnék maradandó élménnyel megajándékozni gyermeküket eme jeles alkalomból. Olyannal, amelyre csemetéjük az idők távlatából is örömmel tekint majd vissza.

 

Egy ilyen élmény nagy előkészületet igényel, hiszen ki kell találni a tökéletes szülinapi zsúrhoz való menüt, rágcsálnivalókat, - amennyiben otthon tartjuk- játékokról is gondoskodnunk kell, mindezek mellett el kell tüntetnünk a lakásból a törékeny dekorációkat és akadálymentessé kell tennünk azt, hogy a gyerkőcök a nagy futkározás közepette nehogy beüssék magukat.

 

A legfinomabb falatok a szülinapi zsúrra

 

Minden gyerek imádja a hasát, és a nagy játéknak köszönhetően hamar meg is éheznek, így nem árt, ha megfelelő mennyiségű harapnivalóról gondoskodunk számukra.

Célszerű olyan ropogtatnivalókat vásárolnunk, vagy készítenünk, melyeket gyorsan be tudnak kapni, és ha a markukban futkározva elbotlanának, nem sértik meg magukat vele; ebből adódóan a ropit nem javasoljuk születésnapi zsúrra csemegének.

 

Íme, néhány nasi a szülinapi zsúrra, melyekkel nem lőhetünk mellé: kókuszgolyó, pogácsa, isler, zserbó, chips, zöldségchips.

Ezeknek az elkészítése is roppant egyszerű, és majd minden gyermek szereti.

Természetesen tartalmasabb ételekről is gondoskodjunk, erre különféle szendvicseket javaslunk, sajttal, sonkával, szalámival, párizsival és tojással. Mellé kistányérokra tehetünk zöldségeket is.

Ami az üdítőt illeti, a gyermekek nagy kedvence a limonádé, jeges tea és a különféle ivólevek bizonyulnak a legjobb választásnak.

 

Légy te a szülinapi zsúr sztárszervezője!

 

Látható, hogy egy szülinapi zsúr megszervezése mennyi időt és energiát igényel, így ha időhiányban szenvedünk, célszerű elgondolkozni azon, hogy profi segítséget kérjünk. Ha egy játszóparkban szervezzük meg a szülinapi zsúrt, akkor néhány nassolnivaló biztosításán túlmenően nem kell játékokon törnünk a fejünket, hiszen egy ilyen helyen egyszerűen képtelenség unatkozni. A gyerkőcök önfeledt játékát pedig lehetetlenség megzavarni. Ráadásul amiatt sem kell aggódnunk, hogy bajuk esik, mivel igény esetén felügyeletet biztosítunk, így mi is megpihenhetünk, míg a játékukat nézzük.

 

Tökéletes helyszín a szülinapi zsúrhoz

 A szállodánk birtokán található Zichy Játszópark tökéletes helyszín a szülinapi zsúrok lebonyolításához. A parkban található akadálypálya, trambulin és két ugrálóvár feledhetetlen szórakozást garantál minden kedves apróság számára, itt mindannyian kitombolhatják magukat és olyan élményekkel gazdagodnak, melyet a baráti társaság sokáig emlegetni fog.

 

Amennyiben egy örök élménnyel szeretnétek megajándékozni gyermeketeket, jelentkezzetek be hozzánk ide kattintva!

Legfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok