Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

10 hasznos tanács a tökéletes szabadtéri esküvőhöz

A szabadtéri esküvők rendkívül népszerűek az utóbbi időben, és sok olyan kültéri helyszínnel találkozhatunk, ami gyönyörű hátteret adhat az esküvőnek. Van azonban néhány lehetséges probléma, ami felmerülhet egy a szabadtéri esküvő szervezésekor. A következőkben adunk 10 hasznos tanácsot, ha szabadtéri esküvőt szervezel!

Nézd meg, hogy miért érdemes a szabadtéri esküvő mellett döntened!

Válassza ki egy időjárásálló sátrat

Egy időjárásálló sátor nagyszerű módja annak, hogy kihasználd mindkét világ legjavát, hiszen a sátor egy védett helyet biztosít, ha rosszra fordul az idő, mégis egy szabadabb teret biztosít az esküvő számára, mint egy beltéri helyszín. A szertartás a sátorban vagy közvetlenül amellett kerülhet megrendezésre, vagy egy másik sátrat hozhatsz létre a szertartás számára. Győződjön meg róla, hogy a sátor tökéletesen kitart az esős, szeles időben is.

 

Szerezz be ventilátorokat vagy hordozható légkondicionálókat

Az egyik nagyszerű módja annak, hogy a kültéri esküvő ne legyen túlságosan forró, ha beszerzel néhány hordozható ipari ventilátort. Állítsd be őket annyira messze, hogy ne fújja szét a szépen elkészített frizurákat vagy a dekorációt, de elég közel ahhoz, hogy a vendégek érezzék a levegőt.

 

Vizes palackok a szertartás ideje alatt

A nyáron megrendezésre kerülő szabadtéri esküvői szertartás során a vendégeknek valószínűleg rendkívül melege lesz, és szomjasak is lehetnek, különösen akkor, ha kevés az árnyék. Érdemes hideg vizet tartalmazó palackokat felszolgálni a vendégeknek, mielőtt leülnek. Még egy kis kreativitást és személyre szabást is adhatsz a palackokhoz úgy, hogy testreszabott vizes palack címkéket rendelsz, amin szerepel az esküvő dátuma, vagy a vendégek neve.

 

Legyen B terved

Ha szabadtéri esküvőt tervezel, akár nyáron, ősszel, vagy télen, érdemes foglalnod egy tartalék beltéri helyszínt is. Számos esküvői helyszínnel találkozhatunk, amelyek kültéri szertartást biztosítanak, de beltéri helyet is kínálnak abban az esetben, ha esik az eső, vagy egyszerűen túl meleg vagy túl hideg. van. A személyzetnek képesnek kell lennie arra, hogy könnyedén mozoghassa a szertartást egyik helyről a másikra.

 

Kérj engedélyt

Egyes helyszínek esetén engedélyre lesz szükséged a szabadban tartandó esküvőhöz. Győződj meg róla, hogy a kiválasztott helyszínen kell-e engedélyt kérni, vagy jelöljön ki egy megbízható családtagot vagy barátot, hogy megbizonyosodjon róla, és gondoskodjon a további teendőkről, jóval az esküvő dátuma előtt.

 

Tájékoztasd a fodrászodat a szabadtéri esküvőről

A tapasztalt fodrászok tudják, hogyan lehet a legtöbbet kihozni egy esküvői frizurából, ami ellenáll a hő, a szél, a hideg és az eső okozta hatásoknak. Érdemes ezért közölnöd a fodrászoddal, hogy az esküvő a szabadban lesz, ő tudni fogja, hogy milyen frizurát kreáljon neked.

 

Egy olyan helyet válassz, ahol nagy parkoló áll a vendégek rendelkezésére

Függetlenül attól, hogy az esküvő beltéri vagy szabadtéri, biztosnak kell lenned abban, hogy elegendő parkolási lehetőség áll rendelkezésre az összes vendég számára. Ha az esküvőn szabadtéren lesz, válasszon olyan helyet, ahol már van parkolóhely, vagy legalább egy üres mező, ahol a vendégek néhány órára letehetik az autójukat. Kevés frusztrálóbb dolog van a vendégek számára, mint megérkezni egy esküvőre, ahol nem tudnak leparkolni.

 

Győződj meg arról, hogy minden kültéri dekoráció képes ellenállni a hőnek, ha nyári esküvőt tervezel

A nyári szabadtéri esküvő megtervezése azt jelenti, hogy mindennek ellenállnia kell a hőnek, különösen a díszítésnél érdemes erre figyelni. Válassz olyan elemeket, amelyeket a hőmérséklet nem befolyásol, mint például a selyemvirágok vagy a papír lámpák.

 

Értsd meg, hogy az esküvői ruhád valószínűleg egy kicsit koszos lesz

Sajnos, ha az esküvőn szabadtéren kerül megrendezésre, akkor számítanod kell arra, hogy a ruhád legalább egy kicsit piszkos lesz, amikor besétálsz. Ha ez zavar téged, válassz egy olyan ruhát, ami rövid, így egyáltalán nem lóg le a földre.

 

Győződj meg arról, hogy az összes vendég hallani fogja a szertartást

Míg számos beltéri esküvői helyszínen már beépített hangrendszerek vannak, ha a szabadtéri esküvőt tervezel, azzal a hangosítást is meg kell tervezned. Állítson be egy olyan hangrendszert, ami lehetővé teszi, hogy a hátsó sorban ülők is hallják a fogadalmatokat.Legfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok