Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Sátras esküvő gyönyörű környezetben

Legyen felejthetetlen a nagy nap a 15 hektáros Zichy Birtokon, ahol vidéki hangulat várja négycsillagos kényelemben. A gyönyörű, tóparti szertartás után, 150 személyes modern sátorban a vidám lakodalom akár reggelig is tarthat. Hozzáértő csapatunk örömmel valósítja meg egyedi elképzeléseit. Mindezt igen kedvező áron kínáljuk, kérje ajánlatunkat!

Sátras esküvő - Zichy Birtok

 

 

A gyönyörű, nyugodt környezet biztosítja, hogy az esküvő, mely két ember közös, életre szóló döntése ne csak a külsőségekről szóljon. A Zichy Birtokon van lehetőség valóban megélni a pillanatot, melyre aztán mindig jó érzéssel gondolhatunk vissza. A tóparton, napsütésben és madárcsicsergésben kimondott fogadalmak egy életen át elkísérnek. Éjjel pedig csodálhatjuk a természet minden szépséget felülmúló dekorációját – a csillagos eget.

 

 

Esküvő és lakodalom a Zichy Birtokon

A vacsorát új, modern sátorban szolgáljuk fel, mely 150 fő befogadására alkalmas. Természetesen, éttermi vacsorára és lakodalomra is van lehetőség, szintén 150 főig.

Az esküvői menüsorokat úgy alakítottuk ki, hogy minden vendég megtalálja az ízlésének megfelelő ételeket – a menüvel kapcsolatos egyedi igényeket, minden esetben előre egyeztetjük /vegetáriánus ételek, ételallergia, stb/.

 

 

 

Összesen 110 fő számára tudunk kényelmes szállást biztosítani a hotel főépületében, illetve a birtokon található melléképületekben. A szobákban pótágyakat helyezünk el a gyermekek részére.

Rendezvényszervezőink mindenben az ifjú pár segítségére lesznek – a dekoráció megtervezésétől, a menüsorok kiválasztásán át, egészen a vendégeknek szánt pici ajándék elkészítéséig.

Igény esetén animátort biztosítunk a gyerekek számára, hogy ők is tökéletesen érezzék magukat. Emellett beltéri játszószobával és szabadtéri játszótérrel rendelkezünk, melyek további programlehetőséget biztosítanak a gyerekeknek.

 

 

Kérje kedvező ajánlatunkat és mi felejthetetlenné varázsoljuk esküvőjét!

 

 

 

 

Esküvő előtt és esküvő után

A birtokon számos szabadtéri programlehetőség áll rendelkezésre, melyeket a lakodalom előtti vagy utáni napon vehetnek igénybe a vendégek. Lehet például csónakázni vagy horgászni a tavon, lovagolni, lovaskocsival kis körutat tenni a környéken. A túrázás mellett a recepción kerékpárok bérelhetők – mely szintén kiváló program, főleg a gyerekeknek.

 

 Legfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok