Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Romantikus nyaralás vidéken, a Zichy Park Hotelben

Egy romantikus nyaralás vidéken mindig jó program lehet a párok számára, hiszen ilyenkor minőségi időt tölthetnek együtt egy gyönyörű környezetben, és kipihenhetik a dolgos hétköznapok fáradalmait. A Zichy Park Hotel tökéletes helyszíne lehet a pihenésnek, kikapcsolódásnak. 

 


Miért jó egy romantikus nyaralás vidéken? 

A romantika mindig nagyon fontos a párok életében, hiszen nem szabad engedni, hogy egy kapcsolat ellaposodjon. Ehhez szükség van időközöként romantikus programokra, melyek segítségével minőségi időt tölthetünk a párunkkal. Egy romantikus nyaralás vidéken tökéletes lehet erre a célra, hiszen ilyenkor a pihenés, a nyugalom, kerül a középpontba, és az együtt töltött minőségi idő. Természetesen ilyenkor is egy tökéletes helyszínre van szükség, hiszen ha rosszul választjuk meg a helyszínt, az akár az egész pihenést tönkreteheti. De mik az elvárásaink, ha egy tökéletes, romantikus nyaralás vidéken a cél? 

 

Fontos, hogy a helyszín távol legyen a nagyváros zajától, hiszen így semmi sem zavarhatja meg a pihenést, és minden gondot, problémát, és a stresszt képesek leszünk otthon hagyni. Azonban az is fontos, hogy könnyedén megközelíthető legyen a helyszín, hogy ne vegyen el sok időt a pihenésből az utazás. 

 

A Zichy Park Hotel tökéletes választás lehet egy romantikus nyaralásra, hiszen egy igazán gyönyörű, csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el. A birtokon található gyönyörű tó garantáltan mindenkit lenyűgöz. Nincs is annál jobb program, mint a tó körül sétálni, kikapcsolódni, és hagyni, hogy átjárjon minket a természet közelsége. 

 

Ha egy romantikus nyaralást töltene vidéken egy különleges környezetben, kérjen személyre szabott ajánlatot munkatársainktól ide kattintva!

 

Romantikus nyaralás vidéken csodálatos környezetben, Bikácson

A Zichy Park Hotel Bikácson igazi romantikus környezetet biztosít a párok számára. Tökéletes helyszíne lehet egy romantikus nyaralásnak, hiszen minden adott ahhoz, hogy tökéletesen ki tudjunk kapcsolódni: szép környezet, színes programok, wellness élmények, természetközeli helyszín, gasztronómiai különlegességek. 

 

Pihenés, kikapcsolódás távol a város zajától: ilyen egy romantikus nyaralás vidéken

Mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra, pihenésre, és arra, hogy egy kicsit kiszakadjon a szürke hétköznapokból. Egy romantikus nyaralás vidéken tökéletes lehet erre a célra. A Zichy Park Hotel négycsillagos kényelem mellett igazi wellness élményeket biztosít a párok számára. Egy kellemes masszázs felfrissíti a testet és a lelket is, de igénybe vehető nálunk a fitness terem, pezsgőfürdő, Finn és Infra szauna is.

 

Romantikus nyaralás vidéken színes programlehetőségekkel

A Zichy Park Hotel a legjobb választás egy romantikus nyaralásról van szó, azonban a wellness élmények mellett színes programok, aktív pihenési lehetőségek is várják a párokat. De mit is takar pontosan az aktív pihenés? Manapság sajnos sok időt töltünk a számítógép előtt, és a legtöbb ember ülőmunkát végez, ami nincs túlságosan jó hatással a szervezetünkre. Fontos, hogy rendszeresen mozogjunk ahhoz, hogy kiegyensúlyozott életet éljünk. Ehhez tökéletes választás lehet az aktív pihenéssel töltött hétvége. 

 

Vendégeink részt vehetnek szakvezetéses túrákon, ahol megismerhetik Gemenc vadregényes ártéri erdejét, vagy akár egy izgalmas kenutúra keretében fedezhetik fel a hódok és vízimadarak különös életét. Lehetőség van emellett futásra is, hiszen a gyönyörű táj egy igazi élménnyé varázsolja ezt a sportot is. 

 

Romantikus nyaralás vidéken, a Zichy park Hotelben. Kérje személyre szabott ajánlatunkat ide kattintvaLegfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok