Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Romantikus hotel Bikácson, gyönyörű környezetben

Romantikus hotel Bikácson, gyönyörű környezetben

Romantikus hotel Bikácson: bemutatkozik a Zichy Park Hotel 

 

A romantika manapság egyre inkább átértékelődik, és úgy vesszük észre, hogy egyre kevesebb időt szentelünk a romantikára a kapcsolatokban. Pedig minden kapcsolatban szükség van romantikus pillanatokra ahhoz, hogy kiegyensúlyozott és harmonikus legyen. Minden párnak szüksége van arra, hogy időközönként kiszakadjon a mókuskerékből, hogy a szürke hétköznapokat egy különleges eseménnyel színesítse. Magyarország egy igazán gyönyörű hely, így nem kell külföldre utaznunk ahhoz, hogy egy mesés helyszínt találjunk a kikapcsolódásra.

 

De mire is vágyunk, amikor a tökéletes romantikus hotelt keressük? Fontos, hogy a romantikus hotel távol helyezkedjen el a nagyvárostól, hiszen egy csendes, nyugodt környékre lesz szükség a tökéletes kikapcsolódáshoz. Szállodánk Tolna megyében, a festői Bikácson található, egy gyönyörű helyszínen, a természet közelségében. Ha Ön is eltöltene néhány romantikus napot kedvesével egy gyönyörű környezetben, nincs más dolga, mint szobát foglalni szállodánkba! 

 

 

Egy romantikus hotel négycsillagos kényelemmel 

 

A természetvédelmi területekkel körülölet Zichy Park Hotel egy igaz romantikus környezetet biztosít a párok számára. A romantikus hotel négycsillagos kényelemmel várja a párokat. 

 

Hogy a nálunk töltött idő tényleg csak a romantikával teljen, éttermünkben a főzés feladatát is átvállaljuk. Szállodánkban a vidék ízei varázsolják el a vendégeket, hiszen az ebéd és a vacsora régi, családi receptek alapján készül.

 

A Zichy Park Hotel egy romantikus hotel, ahol aktív pihenési lehetőségek várják a vendégeket 

 

Az utóbbi időben egyre népszerűbbé vált az aktív pihenés. Úgy vettük észre, hogy az emberek egyre nyitottabbak az egészséges életmód irányába, egyre jobban törekednek arra, hogy egy olyan helyszín válasszanak a feltöltődésre, kikapcsolódásra, ahol lehetőség van aktív pihenésre is. 

 

Vendégeink részt vehetnek szakaszvezetéses túrákon, vagy akár egy izgalmas kenutúra keretein belül fedezhetik fel a hódok és vízimadarak különleges életét.

 

Egy romantikus hotel wellness élményekkel

 

A wellness kifejezéssel manapság egyre sűrűbben találkozhatunk, hiszen köztudott, hogy az egészséges, kiegyensúlyozott élet eléréséhez a wellness nagyban hozzájárul. A wellness egyfajta testi-lelki jólétet jelent, aminek eléréséhez leginkább pihenéssel, egy kis mozgással, egészséges életmóddal és a különböző wellness szolgáltatásokkal tudunk igazán hozzájárulni. 

 

A Zichy Park Hotel igazi wellness élményekkel várja a párokat, így a kikapcsolódás, a stresszmentes pihenés a nálunk töltött idő alatt garantált. A kikapcsolódás összes elengedhetetlen kelléke megtalálható SPA részlegünkön: beltéri és kültéri medence, illetve egy szauna is.

Legfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok