Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Szuper osztálykirándulás Bikácson, a Zichy Park Hotelben!

Az osztálykirándulás fontossága

 

Osztálykirándulásra minden óvoda és iskola sort kerít, hiszen ezeken a tanulmányi utakon a gyermekek egyszerre kapcsolódhatnak ki és művelődhetnek is. Legyen szó múzeumok, kiállítások látogatásáról, vagy egy hatalmas kirándulásról egy szép helyen, a tanítók ilyenkor számos érdekességről mesélnek nekik az adott hellyel kapcsolatban, melyet a látottak alapján sokkal könnyebben memorizálnak a gyerkőcök.

 

Egy osztálykirándulás kitűnő alkalom ahhoz, hogy a gyerekek közötti esetleges ellentétek elsimításra kerüljenek, rendeződjenek a konfliktusok és új barátságok szülessenek. Ebben nagy szerepe van a felügyelő felnőtteknek, oktatóknak.

 

Kulturális programokat elsősorban az idősebb gyermekek számára, felső tagozatban célszerű szervezni, hiszen ők már fogékonyabbak az effajta ismeretek befogadására. A fiatalabb korosztály számára osztálykirándulás címszó alatt egy szórakoztató program megszervezése az ideális választás, mely az önfeledt nevetésről szól. Mindehhez olyan helyszínt kell találni, amely kellőképpen érdekes ahhoz, hogy minden gyermek figyelmét huzamosabb ideig lefoglalja.

 

A megfelelő helyszín osztálykiránduláshoz

 

Ha szeretnénk a gyermekek kedvében járni, akkor célszerű tehát gondoskodnunk a megfelelő szórakoztatásukról, melyhez remek választás egy kalandpark felkeresése, ahol a gyerkőcök garantáltan nem fognak egy percig sem unatkozni.

 

Ráadásul, ha mindehhez, tiszta és friss levegő, valamint állatpark is társul, akkor garantáltan minden gyermek el lesz bűvölve.

 

Osztálykirándulás a Zichy Park Hotelben

 

A szállodánkba, a Zichy Park Hotelbe szervezett osztálykirándulás alkalmával pontosan ez várja a gyermekeket.

A reggeli érkezést követően egy finom limonádé elfogyasztása következik, majd egy egyórás birtoklátogatásra invitáljuk a vidám csapatot. Ennek keretein belül megmutatjuk a Zichy Zoo-t, összes kedves kisállatunkkal, valamint a csodálatos tavunkat is megcsodálhatják a gyerekek.

 

A birtok felderítése után kezdődik az osztálykirándulás várva várt pillanata, mikor a lurkók birtokba vehetik a Zichy Játék és Kalandparkot, ahol két órán keresztül hatalmasat tombolhatnak.

Erre a parkban megtalálható trambulinon, ugrálóvárakon és akadálypályán van lehetőségük. A nagy tombolás után bizonyára megéheznek majd az apróságok, így finom ebédet kínálunk számukra, amely nem is lehetne más, mint minden gyermek álommenüje; ropogós rántott husi sült krumplival, desszertre palacsintával.

 

A finom ebéd után csoportképet készítünk a kiscsapatról, mellyel megörökítjük ezt a fantasztikus napot s búcsút veszünk egymástól annak reményében, hogy mihamarabb újra találkozunk.

 

Osztálykirándulás díja

 

-15-25 fő-ig

-3 000 Ft.-/fő

 

Várunk sok szeretettel benneteket! Bejelentkezéshez és időpont egyeztetéshez kattintsatok ide!

Legfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok