Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Őszi wellness pihentető környezetben, a Zichy Park Hotelben

Az őszi wellness tökéletes helyszíne: a Zichy Park Hotel  

Az őszi wellnessnek számos jótékony hatása van a testünkre és a lelkünkre is, így egyre többen döntenek úgy, hogy ebben az évszakban kapcsolódnak ki egy kicsit, és hagyják hátra a stresszt, a gondokat, majd egy őszi wellness hétvége után kipihenten, stesszmentesen térnek vissza a dolgos hétköznapokba.

 

A Zichy Park Hotel tökéletes választás, ha egy őszi wellness keretein belül kapcsolódna ki. Szállodánk Tolna megyében, egy csodálatosa környezetben, Bikácson található, távol a nagyváros zajától. A gondoltan pihenéshez kifejezetten fontos, hogy egy olyan környezet várja az őszi wellnessre érkezőket, ahol tökéletesen el tudnak lazulni, ahol csend, és nyugalom veszi körül őket. A Zichy Park Hotelben mindez elérhető, hiszen a gyönyörű zöldövezeti területen semmi sem zavarhatja meg a pihenést.

 

Szállodánk vendégeit wellness szolgáltatásokkal, aktív pihenési lehetőségekkel, négycsillagos kényelemmel várjuk. A Zichy Park Hotel egy igazi különlegesség azok számára, akik értékelik a természet közelségét, a tiszta levegőt, a pihentető, nyugodt környezetet. Bikács egy csodálatos település, ahol lehetőség van egy kicsit elbújni a nagyváros zaja elől, ahol megpihenhet egy hosszú munkával töltött hét után.

 

Ha szeretne egy különleges helyen pihenni egy őszi wellness keretein belül, kérjen ajánlatot tőlünk, ide kattintva

 

Őszi wellness? Miért ebben az évszakban menjünk wellnessre?

Manapság a rohanó életmódnak, a rengeteg teendőnek köszönhetően egyre kevesebb minőségi idő jut magunkra. Sajnos az emberek többsége ezt nem ismeri fel, és mindig a pihenésből, a kikapcsolódásból vesz el időt, és fordítja a munkára. Pedig mindenkinek szüksége van arra, hogy egy kicsit kikapcsolódjon, egy kicsit csak magával törődjön, hogy újult erővel, felfrissülve, stresszmentesen vághasson bele a hétköznapokba.

 

Az őszi wellness tökéletes lehet erre a megoldásra. De miért érdemes az őszi időszakot választani? A nyár mindenkinek a pörgésről, az izgalomról szól, ilyenkor nem tudunk annyit pihenni egy nyaralás alatt, mint amennyit szeretnénk. Ráadásul a legtöbben ilyenkor szeretnének a cégtől szabadságra menni, így az őszi időszak sokkal kedvezőbb arra, hogy egy hosszabb szabadságot vegyünk ki, mint a nyár.

 

Ősszel egy kicsit minden lecsendesül, ilyenkor sokkal jobban át tudjuk adni magunkat a pihenésnek, a kikapcsolódásnak, a gondolatainknak. Nincs is annál pihentetőbb, mint egy gyönyörű helyszínről nézni a hulló faleveleket, egy forró italt kortyolgatva, élvezni a pihentető kezeléseket, a beltéri fürdőzés élményeit.

 

Ilyen hatásai vannak a wellnessnek a testünkre és a lelkünkre

Úgy tűnik, hogy a különböző wellness hétvégék, wellness szolgáltatások egyre népszerűbbek manapság, hiszen az emberek kezdik felismerni a wellness jótékony hatásait a testre és a lélekre nézve. A wellness szót leginkább úgy lehetne leírni, hogy ilyenkor a testi és lelki jólét tökéletes összhangba kerül egymással.

 

A wellness és az ide tartozó különböző kezelések segítenek csökkenteni a stresszt, ezáltal számos betegség kialakulásának esélyét is lecsökkenti. A stressz okozhat fejfájást, szív- és érrendszeri megbetegedéseket, gyomorpanaszokat, így komolyan kell venni, hogy rendszeresen pihenjünk, és felvegyük a harcot a stresszes életmód ellen.

 

Őszi wellness aktív pihenéssel, programokkal színesítve

A wellness a pihenés mellett a mozgásról, a testünk karbantartásáról is szól, így akiknek fontos az, hogy az őszi wellness alatt aktívabb programokon is részt vegyenek, azok számára tökéletes lehet szállodánk. Az egyik legnépszerűbb szabadtéri sport a futás, hiszen nemtől, kortól, és edzettségi szinttől függetlenül bárki hódolhat ennek a mozgásformának.

 

Rengeteg futó érkezik szállodánkba, hiszen itt egy nyugodt környezetre találnak, ahol bátran hódolhatnak szenvedélyüknek. Ha azonban egy másik mozgásforma mellett döntene, vendégeink részt vehetnek szakvezetéses túrákon, vagy akár egy izgalmas kenutúra alatt szerezhetnek élményeket.

 

Ha egy őszi wellness keretein belül pihenné ki fáradalmait, kérjen ajánlatot tőlünk ide kattintva! 

Legfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok