Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Zichy Park Hotel - Kutya tartási szabályzat

Kérjük mindenképpen olvassa el kutya tartási szabályunkat az Önök és szállodánk többi vendége nyugalmának megőrzése érdekében!

 

Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy szállótársaik nyugalma és biztonsága érdekében házi kedvenceikkel a szállodai főépület látogatását mellőzni szíveskedjék.

Szállodánkba a maximum 15 kg súlyú és 40 cm hátmagasságú ebeket tudjuk fogadni az alábbi együttélési normák mellett:


A szálloda parkettázott szobáiban:

  • Érkezéskor kérjük, ellenőrizze a szobáját, hogy minden hiánytalanul és sérülésmentesen található a szobában. Amennyiben sérülést, koszolódást tapasztal, kérjük, jelezze ezt a recepció felé.
  •  Távozáskor kollégánk együttműködésével a szoba,- és berendezéseinek állapota ellenőrzésre kerül. Kutya által okozott számottevő kár esetén, szállodánk jogosult kártérítést felszámolni.
  • A szomszédos szobák nyugalma és a lakott szoba berendezéseinek megóvása érdekében kérjük, hogy házi kedvenceiket lehetőleg ne hagyják egyedül a szobában kivéve az étkezések ideje és a wellness használata alatt.
  • Megkérjük a kedves vendégeket, hogy a szállodai textíliákat ne használják kedvenceik fekhelyéül. Kérés esetén „bekészítéssel” (fekhely, kutyatál) állunk rendelkezésükre.

Medence, Horgásztó

Megkérjük Kedves Vendégeinket, hogy a medence és a játszótér közvetlen környékén a fürdőzők és a pihenők nyugalma érdekében kedvenceik sétáltatását mellőzését szíveskedjék.

A horgásztóban és a medencében a háziállat fürdetése népegészségügyi szempontból nem megengedett. (78/2008. (IV. 3.) kormányrendelet 7. számú melléklet 7. pont)


A szálloda területe

  • Szállodánk teljes területén a kutyák sétáltatása csak pórázzal engedélyezett az esetleges kellemetlenségek elkerülése végett.
  • Nagyobb termetű kutyák esetében, szállótársaik biztonsága érdekében kérjük kedvenceiken a szájkosár használatát.
  • A kutyaürülék eltakarítása a hotel teljes területén esztétikai és szállótársaik, különös tekintettel a gyermekek higiéniai védelme érdekében minden esetben a gazdi kötelessége.

Lovarda

A lovarda, a lovas pálya területén és környékén a lovak és a lovas programok biztonságos és szakszerű lebonyolítása érdekében, kérjük kedvenceik pórázon való sétáltatását.

Ennek megszegése fokozottan balesetveszélyes!

Bízunk benne, hogy a 15 hektáros birtok adta lehetőségeken Önök és kedvenceik is kikapcsolódásra és kellemes időtöltésre találnak!

 

Háziállat tartózkodási díja: 3.000 Ft/éj/eb

A fenti szabályokat kérjük figyelembe venni!

Legfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok