Kedvezményes ajánlatok

Tombol a nyár!

Mikor itt az igazi kánikula, mi sem lehet jobb egy vidéki birtok pihentető légkörénél... Szállodánk gyönyörű tópartján, medencénk mellett garantált a feltöltődés! A vidék legjobb ízeivel várunk!


TOVÁBB
<

Egészségügyi dolgozók csomagja


Az egészségügyben dolgozók áldozatos, kitartó munkát végeztek értünk az elmúlt időszakban. Egy különleges csomaggal szeretnénk megköszönni ezt a fáradhatatlan munkát, és így kedvezményes lehetőséget biztosítani az egészségügyben dolgozók számára, hogy kikapcsolódjanak és kipihenjék magukat.


TOVÁBB

Vidéki Őszi pillanatok!

Az ősz közeledtével, kicsit borongósabb az idő? Semmi gond! A Zichy birtokon nem kell a szobában kuksolni ilyenkor sem! Nálunk ősszel is lehet 15 hektáron: csónakázni, horgászni, lovagolni, lovaskocsizni, állatokat etetni, merülni a medencében, biciklizni, sétálni, túrázni... és ez még csupán a kezdet! Ízlelje meg a vidék ízeit, élje át az élményeket, és hagyja, hogy elvarázsolja a birtok!TOVÁBB

Vidám őszi szünet a Zichy Birtokon!

Végre ismét kicsengettek! Szóljon ez az őszi szünet a szabadban töltött aktív pihenésről, boldog és gondtalan percekről! Varázslatos őszi táj, túrázás, lovaglás, kerékpározás és sok más vidám élmény várja a családokat Bikácson! Foglaljon most kedvezményes áron!


TOVÁBB

Ajándékutalvány

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit, ismerőseit élménnyel! A legjobb ajándék mindig emlékezetes, olyan értéket képvisel, amely sokáig elkísér bennünket. Nem mindennapi ajándék, hiszen egyszerre nyújt törődést, kényeztetést valamint felejthetetlen élményeket. Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni!


TOVÁBB