Kedvezményes ajánlatok

Zichy élmény, kockázatmentesen!

Biztonságos pihenés, kockázatmentes foglalás?

Élje át újra az utazás szabadságát, szerezzen új élményeket! A Zichy birtok hamisítatlan vidéki hangulattal, házias ízekkel várja Önt. Családdal, barátokkal vagy akár romantikus úthoz is tökéletes választás. Látogasson el hozzánk és élvezze vendégszeretetünket!


TOVÁBB

Pünkösdi hosszú hétvége!

Most tudjuk igazán értékelni a szabadban töltött időt, a természet csodáját - a virágok színpompás kavalkádját vagy a kismadarak vidám csicsergését. A Zichy Birtok tökéletes és biztonságos helyszín erre, hiszen minden óvintézkedést továbbra is maximálisan betartunk. Ehhez a felejthetetlen élményhez válassza négycsillagos szállodánkat! A vidék ízeivel és nagy szeretettel várjuk!


TOVÁBB

Tavaszi ébredés!

Arra ébredt, hogy tavasz van? Jöjjön el hozzánk a Zichy birtokra, és ünnepelje velünk a természet újjászületését! Szerezzen új élményeket, ismerkedjen meg a birtokon élő állatokkal, vagy üdvözölje őket régi ismerősként! Emma és a többiek már nagyon várják a találkozást.


TOVÁBB

Tombol a nyár!

Mikor itt az igazi kánikula, mi sem lehet jobb egy vidéki birtok pihentető légkörénél... Szállodánk gyönyörű tópartján, medencénk mellett garantált a feltöltődés! A vidék legjobb ízeivel várunk!


TOVÁBB

Ajándékutalvány

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit, ismerőseit élménnyel! A legjobb ajándék mindig emlékezetes, olyan értéket képvisel, amely sokáig elkísér bennünket. Nem mindennapi ajándék, hiszen egyszerre nyújt törődést, kényeztetést valamint felejthetetlen élményeket. Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni!


TOVÁBB