Kedvezményes ajánlatok

Tavaszi újranyitás!

Biztonságos pihenés, kockázatmentes foglalás?

Élje át újra az utazás szabadságát, szerezzen új élményeket! A Zichy birtok hamisítatlan vidéki hangulattal, házias ízekkel várja Önt. Családdal, barátokkal vagy akár romantikus úthoz is tökéletes választás. Látogasson el hozzánk és élvezze vendégszeretetünket!


TOVÁBB

Év eleji lazítás a Zichy birtokon!

Egész évben kristálytiszta levegő és gyönyörű természet - ez vár Önre a Zichy Park Hotelben. A birtokon élő állatok, a természet, a csodás tó és a vidék ízei mind hozzájárulnak, hogy Ön teljes nyugalomban pihenhessen nálunk. Családdal, barátokkal vagy csak kettesben is tökéletes választás. Látogasson el hozzánk és élvezze vendégszeretetünket!


TOVÁBB

Március 15-i ünnepi hosszú hétvége!

Ünnepi családi programokkal teli hosszú hétvége Bikácson! A hideg tél után igazán jó a szabadban lenni és figyelni az ébredő természet csodáját - az első tavaszi virágok pompás színeit vagy a kismadarak vidám énekét. A Zichy Birtok tökéletes helyszín erre. Válassza az idén négycsillagos szállodánkat a tavaszi pihenése helyszínéül! A vidék ízeivel és nagy szeretettel várjuk!


TOVÁBB

Húsvéti hosszú hétvége!

Izgalmas családi programokkal teli hosszú hétvége Bikácson! A hideg tél után igazán jó a szabadban lenni és figyelni az ébredő természet csodáját - az első tavaszi virágok pompás színeit vagy a kismadarak vidám énekét. A Zichy Birtok tökéletes helyszín erre. Válassza az idén négycsillagos szállodánkat a tavaszi pihenése helyszínéül! A vidék ízeivel és nagy szeretettel várjuk!


TOVÁBB

Pünkösdi hosszú hétvége!

Most tudjuk igazán értékelni a szabadban töltött időt, az ébredő természet csodáját - az első tavaszi virágok pompás színeit vagy a kismadarak vidám énekét. A Zichy Birtok tökéletes és biztonságos helyszín erre, hiszen minden óvintézkedést továbbra is maximálisan betartunk. Ehhez a felejthetetlen élményhez válassza négycsillagos szállodánkat! A vidék ízeivel és nagy szeretettel várjuk!


TOVÁBB

Tombol a nyár!

Mikor itt az igazi kánikula, mi sem lehet jobb egy vidéki birtok pihentető légkörénél... Szállodánk gyönyörű tópartján, medencénk mellett garantált a feltöltődés! A vidék legjobb ízeivel várunk!


TOVÁBB

Ajándékutalvány

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit, ismerőseit élménnyel! A legjobb ajándék mindig emlékezetes, olyan értéket képvisel, amely sokáig elkísér bennünket. Nem mindennapi ajándék, hiszen egyszerre nyújt törődést, kényeztetést valamint felejthetetlen élményeket. Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni!


TOVÁBB