Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Zichy Park Hotel lovaglási lehetőséggel

 

Te is szeretsz lovagolni, de a számos ajánlat közül nem tudod, hogy melyiket válaszd? Vár téged is az elbűvölő környezetben található Zichy Park Hotel lovaglási lehetőséggel, amely kiváló választás a lovaglás szerelmesei számára! Ha lovagolni vágysz, látogass el hozzánk Bikácsra, és győződj meg róla te is!

 

Hotel lovaglási lehetőséggel – A lovaglásról általánosságban

 

Hotel lovaglási lehetőséggel - A múlt század közepéig a lovaglás szerves részét képezte az emberek életének, ugyanakkor a technikai fejlődésnek és az elvárosiasodásnak köszönhetően mára már leginkább hobbiként tartjuk számon ezt a tevékenységet.

Míg a laikusok egyszerű sportként tekintenek a lovaglásra, addig a lovaglásban jártasok nagyon jól tudják, hogy milyen komoly fizikai kihívást is jelent megülni egy lovat. De akkor mi teszi mégis bámulatossá ezt a sportot?

A válasz egyszerű: az állat megnyugtató közelsége és a frissítő levegő hatására a fizikai igénybevételt nem érzékeljük; a lovaglás ezáltal válik felemelő élménnyé!

 

Hotel lovaglási lehetőséggel – A lovaglás, mint sport

 

 

Gondoltad volna, hogy a lovaglás felér egy testnevelés órával, mi több a testnevelés óra a kisiskolások esetében még akár ki is váltható általa? (A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény alapján)

A gyermekek számára egészséges fejlődésük érdekében nélkülözhetetlen a testmozgás, de ugyanazen szempontból erősen ajánlott a felnőttek számára is.

 

Sokan, mikor elkezdenek egy sportot, hamar ráunnak, hiszen nem találnak benne kihívást, a lovaglás viszont nem tartozik ezen sportok közé! Itt minden egyes alkalommal újabb és újabb élményekkel gazdagodhatsz, amely által a lovaglás sosem válik unalmassá, valamint ez a sport a gyermekeket az állatok szeretetére és tiszteletére is megtanítja.

A lovaglás nem csupán a ló megülését jelenti tehát, szerves részét képezi a lovak lecsutakolása, tisztán tartása és takarmányozása is. A Zichy Park Hotel lovaglási lehetőséggel a szakavatott és kezdő lovasok számára is ideális helyszín, ide kattintva részletesebben is olvashatsz rólunk.

 

A Zichy Park Hotel lovaglási lehetőséggel

 

Hotelünk lovaglási lehetőséggel várja a lovaglás szerelmesit és azokat is, akik még csak most ismerkednének meg a lovaglással! Három lovunkkal bejárható több hektáros birtokunk, illetve tereplovaglás alkalmával a hotel környéke is.

A lovaglásban kevésbé jártasok számára karámban futószáron is lehetőség van a lovaglásra, külön lovasoktató felügyeletével és navigálásával.

 

Hotel lovaglási lehetőséggel – Várunk benneteket szeretettel!

 

Bár, mikor felötlik bennünk a lovaglás gondolata, kevesen gondolunk hotelekre, mint lovaglási lehetőségre, de célszerű számításba venni ezt az eshetőséget is.

A Zichy Park Hotel lovaglási lehetősséggel és számos egyéb programmal vár minden kedves érdeklődőt, így az sem okozhat problémát, ha például csak gyermekünket kísérjük el a lovasoktatásra, hiszen a hotel számos alternatívát kínál a várakozási idő eltöltésére a szülők számára is.

Legfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok