Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Hétvégi családi pihenés

Hétvégi családi pihenés - Szuper kikapcsolódás az egész családnak

 

 

Szabadidőnket legszívesebben a családunkkal töltjük, hiszen szeretteink társasága az, amely igazán feltölt bennünket energiával. A legtöbb szabadidőnk pedig általában hétvégén van, így a családdal való programokat ekkorra időzítjük elsősorban.

 

A hétvégi családi pihenés számos formában megnyilvánulhat, beszéljünk akár egy kellemes teázással egybekötött társasjáték partiról, egy szuper filmnézésről vagy egy hatalmas kirándulásról, a hangsúly a minőségi időtöltésen van.

 

 

Mi a célszerű választás hát a hétvégi családi pihenésre?

 

 

Az aktív és passzív pihenést tekintetében is a hétvégi családi pihenésre választható programok tárháza szinte kimeríthetetlen.

 

Amennyiben viszont családunk tagjai mást és mást tartanak kielégítő programnak, akkor célszerű olyan tevékenységet és helyet találni, ahol a család minden tagja megtalálja a számára legkedvesebb időtöltést, mindezt úgy, hogy közben mégis együtt marad a család.

 

 

Egy fantasztikus hétvégi családi pihenésre vágyik? Irány Bikács!

 

 

Nálunk, a Zichy Park Hotelben a család apraja-nagyja megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget a hétvégi családi pihenés alkalmával, s mindezt gyönyörű környezetben és üdítő levegőn teheti meg.

 

Családos vendégeink nagy előszeretettel tesznek látogatást az erdőben, vagy fedezik fel birtokunk természeti kincseit. A gyermekek egyik kedvelt időtöltése az állatfarm meglátogatása, illetve a Játszóházban való ugrándozás. A hölgyek számára wellness-részlegünket és medencéinket javasoljuk, míg férfi vendégeink próbára tehetik magukat Extrém Futópályánkon.

 

Akár különböző programokon vesznek részt kedves vendégeink, akár együtt élvezik az említett programokat az ebéd és vacsora alkalmával feltétlenül összeül a család ezzel is megkoronázva ezt a remek hétvégi családi pihenést.

 

Amennyiben Önök is kedvet kaptak ahhoz, hogy a hétvégi családi pihenést hotelünkben töltsék el, vegyék fel velünk a kapcsolatot, örömmel válaszolunk minden kérdésükre.

 

Akciós csomagajánlatainkat ide kattintva érik el.

Legfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok