Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Hangulatos vidéki hotel gyönyörű környezetben - Zichy Park Hotel

Hangulatos vidéki hotel gyönyörű környezetben - Zichy Park Hotel

Pihenés egy hangulatos vidéki hotelben 

 

Egyre többen kezdik felismerni, hogy a rendszeres pihenés milyen fontos a kiegyensúlyozott, boldog élet eléréséhez. A gyermekek nevelése, a munka, a háztartás vezetése sok stresszel jár, amit nem olyan egyszerű megfelelően kezelni, ráadásul a stressz könnyedén elhatalmasodhat rajtunk, ami komoly egészségügyi problémákhoz vezethet. Így hát az egészség szempontjából is érdemes időközönként a pihenés oltárán áldozni. 

 

A legjobb a pihenés helyszínének egy hangulatos vidéki hotelt választani, ahova elvonulhatunk egy romantikus hétvégére vagy akár kikapcsolódhatunk a családdal egy aktív pihenés keretein belül. A Zichy Park Hotel a legjobb választás, ha egy kicsit kiszakadnánk a szürke hétköznapokból, és egy hangulatos vidéki hotel falain belül élveznénk a tökéletes nyugalmat, a kényelmet. Szállodánk 15 hektárnyi csodálatos birtokon várja vendégeit, mindössze másfél órára a fővárostól. Az év bármely szakában érdemes ellátogatni hangulatos vidéki hotelünkbe, hiszen az érintetlen természet szépsége, a friss levegő, a zöldövezeti környezet mindig lenyűgözi az embereket.

 

Amennyiben Ön is egy hangulatos vidéki hotelben pihenné ki a hétköznapok fáradalmait, nincs más dolga, mint szobát foglalni szállodánkban!

 

Egy hangulatos vidéki hotel, ahol aktív pihenési lehetőségek várják a vendégeket 

 

Négycsillagos kényelem, kellemes hangulatú, tágas, jól felszerelt szobák várják vendégeinket.

Vendégeink részt vehetnek szakvezetéses túrákon, ahol megismerhetik Gemenc vadregényes ártéri erdejét, vagy akár egy izgalmas kenutúra keretében fedezhetik fel a hódok és vízimadarak különös életét. Lehetőség van emellett futásra is, hiszen a gyönyörű környezetben egy igazi élmény ennek a sportnak a művelése. 

 

Hangulatos vidéki hotel wellness élményekkel

 

A wellness, vagyis a testi-lelki feltöltődés fontos része az életünknek. Wellness részlegünkön beltéri élménymedence, szauna, Kneipp taposó és többféle masszázsszolgáltatás várja vendégeinket, hogy garantáltan kipihenten, feltöltődve térjenek haza szállodánkból. 

 

 

A Zichy Park Hotel egy hangulatos vidéki hotel, ahol a gyerekeket is szívesen látjuk

 

Hangulatos vidéki hotel Mi nem csupán hirdetjük, hogy egy gyerekbarát szálloda vagyunk, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkisebbek is különleges bánásmódban részesüljenek a szállodánkban töltött idő alatt. Nálunk a család minden generációja megtalálja a megfelelő szórakozási lehetőséget.

 

Hangulatos vidéki hotel, ami rendezvényhelyszínnek is kiváló

 

Hangulatos vidéki hotelünk nem csupán egy kellemes hétvége helyszínének alkalmas, hiszen számos jól sikerült rendezvénynek adtunk már otthont.

 

A Zichy Park Hotelben minden technikai feltétel adott, hogy egy sikeres rendezvény kerüljön megrendezésre a falain belül. Az Öreg tölgy terem természetes fénnyel ellátott, 170 m2 alapterületű, légkondicionált konferenciaterem igény esetén egy mobil fallal kettéosztható. A terem tágas előterében lehetőség van termékbemutató vagy kiállítás alkalmával standok elhelyezésére, de a vendégek fogadására is alkalmas. A terem jól felszerelt, hiszen beépített projektor, vetítővászon, hangosítás, DVD, CD és VHS lejátszó, flipchart is a vendégek rendelkezésére áll. A szálloda főépületében ingyenes Internet hozzáférést biztosítunk.

Legfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok