Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Hamisítatlan falusi disznótor négycsillagos kényelemben

Programunk szombat reggel hét órakor kezdődik, mivel mással, mint egy kupica pálinkával, ami egyrészt erőt ad az egész napos nehéz fizikai munkához másrészt pedig bátorságot a disznóval való szembenézéshez. Természetesen vendégeink számára az aktív részvétel opcionális – aki szeretne, részt vehet a munkálatokban, de csendes megfigyelőként, forralt bort kortyolgatva is izgalmasan telik majd az idő.

A menü egész nap a disznóvágás folyamatához igazodik – így a reggeli sült vér házi savanyúsággal és kemencénkben sült friss házi cipóval.

Ebédidő környékére elkészül a sváb böllér leves, a toros pecsenye és a sült oldalas is. Mindezt sváb káposztával és hagymás tört burgonyával kínáljuk. A túrós rétes elmaradhatatlan csemegéje az ebédnek.

Az élőzenés, disznótoros vacsora méltó megkoronázása a napnak. A vasárnapi távozáskor minden vendégünk kóstolócsomagot kap, így még hétfőn is élvezhetjük a hétvége vidéki ízeit és hangulatát.

 

A disznóvágás program további részleteinek megtekintéséhez és szobafoglaláshoz kérem, kattintson ide.

Céges csapatépítés disznóvágással programunk további részleteit itt találja

Rövid videónk a programról:

 





Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok