Hamisítatlan falusi disznótor

Vidéki hangulat - vidéki ízek Tolna megyében egy hamisítatlan falusi disznótoron. Egész napos program teljes ellátással, négycsillagos kényelemben. Felnőttek és gyerekek számára egyaránt élvezetes időtöltés. A program csak a téli időszakban kerül megrendezésre folyamatosan, az idén március 3-ig tart.

Programunk szombat reggel nyolc órakor kezdődik (csoportok esetén alkalmazkodunk a megrendelő kéréséhez), mivel mással, mint egy kupica pálinkával, ami egyrészt erőt ad az egész napos nehéz fizikai munkához másrészt pedig bátorságot a disznóval való szembenézéshez. Természetesen vendégeink számára az aktív részvétel opcionális – aki szeretne, részt vehet a munkálatokban, de csendes megfigyelőként, forralt bort kortyolgatva is izgalmasan telik majd az idő.

A menü egész nap a disznóvágás folyamatához igazodik – így a reggeli sült vér házi savanyúsággal és kemencénkben sült friss házi cipóval.

Ebédidő környékére elkészül a sváb böllér leves, a toros pecsenye és a sült oldalas is. Mindezt sváb káposztával és hagymás tört burgonyával kínáljuk. A túrós rétes elmaradhatatlan csemegéje az ebédnek.

Az élőzenés, disznótoros vacsora méltó megkoronázása a napnak. A vasárnapi távozáskor minden vendégünk kóstolócsomagot kap, így még hétfőn is élvezhetjük a hétvége vidéki ízeit és hangulatát.

parallax background

Részvétel

Ha van már szobafoglalása az adott hétvégére és szeretne részt venni a disznótoros programon, kérjük keressen bennünket a következő elérhetőségek egyikén: