Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Gyerekbarát szálloda - Zichy Gyerekvilág

A gyerekbarát Zichy Park Hotel tartalmas pihenést, élményekben gazdag programokat kínál felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A szálloda gyönyörű parkja, Bikács és környéke kiváló lehetőséget kínál sétákra, gyalogtúrákra, kerékpáros kirándulásokra, lovas kocsikázásra, illetve kedvelt program a téli hóesésben a lovas szán is.

A Zichy Birtok család- és gyerekbarát szolgáltatásait, elhelyezkedését és mesebeli környezetét tekintve valóságos családi paradicsom.

Gyerekbarát szálloda Bikács

Erdők, mezők, lankás dombok, gyönyörű természet, vadregényes tájak, hatalmas, szabadba csábító birtok lovakkal és más háziállatokkal, kirándulásra ösztönző környék, ahol jó játszani, sportolni, wellnesselni, aktívan és passzívan időt tölteni.

Rengeteg gyerekprogrammal várjuk a családokat, minden évszakban. Megteszünk mindent azért, hogy a családbarát szállodában eltöltött napok életre szóló élményekkel ajándékozzák meg a hozzánk érkezőket.
 

Kérjük, hogy a programok tervezett kezdési idejéről érdeklődjön a recepción, vagy akár még a szállodába érkezés előtt emailben, vagy telefonon.

 

      

 

Elkészült beltéri játszószobánk, a gyerekek nagy örömére

Új, beltéri játszószobánk tele van színes és vidám játékokkal. Itt minden lehetőség adott az önfeledt játékhoz. Az eszközöket óvodapedagógus segítségével állítottuk össze, hogy olyan játékok kerüljenek a jászószobába, melyek amellett, hogy biztosítják a vidám játékot, fejlesztik a kicsik készségeit. Lehet itt többek között csúszni, mászni, építeni, rajzolni, főzőcskézni, babázni vagy hintalovon lovagolni.

A kiemelt időszakokban (hosszú hétvégék, ünnepek alatt), valamint nyáron június 15-től augusztus 20-ig folyamatosan animációs programokkal várjuk a legkisebbeket.

 

Állatok etetése, gondozása 

Legnépszerűbb gyerekprogram a birtokon természetesen az itt élő állatokhoz kapcsolódik. Szakképzett lovászunk, Anna segítségével lehetőség van megismerni a birtokon élő állatokat – lovakat, nyuszikat, pónikat, bárányokat, kecskéket és a teljes baromfiudvart – mit esznek, hogyan kell őket tisztán tartani, hogyan gondozzák a kicsinyeiket – ilyen és hasonló érdekes információkat oszt meg Anna a gyerekekkel, akik felügyelettel részt is vehetnek a gondozásban, és a délutáni etetésben. Öröm látni, ahogy a gyerekek átéléssel és felelősségtudattal, de legfőképpen nagy szeretettel foglalkoznak az állatokkal. Ez a program mindenkinek a hasznára válik, hiszen megtanítja a kicsiket az állatok iránti felelősségre. 

 

   

 

Madár megfigyelés/gyűrűzés

Ebben a programban is Anna segít nekünk. Hatalmas hálóval hajnalban befogja a madarakat, majd reggeli után a gyerekekkel közösen gyűrűvel látja el őket és természetesen sokat mesél róluk – mikor költenek, vándormadarak-e vagy sem, mivel táplálkoznak és hol fészkelnek. 

 

Nyáron lovaskocsi – télen lovasszán

Nincs jobb dolog, mint lovacskocsin bejárni a környéket. Tavasszal, nyáron és ősszel a friss, tiszta levegőn lenni, hallgatni a lovak patáinak dobogását és élvezni a gyönyörű természetet.

Télen, hóesésben igazán hangulatos a lovasszán, forró teával, felnőtteknek forraltborral – mesebeli tájakon csúszni a hóban.  

 

 

Lovaglás

A legkisebbektől, a kezdőkőn át, a haladókig, mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb lovas szolgáltatást. Már másfél éves kortól el lehet kezdeni a lovakkal való ismerkedést. A 6 év alatti gyerekek számára a póni lovaglás során érdekes feladatokkal, és tornagyakorlatokkal igyekszünk megismertetni a lovaglás alapjait. A kezdők számára a futószáras lovaglás során tanítjuk meg a ló irányítását minden jármódban. A gyakorlottabb lovasok, a karám lovaglás során fejleszthetik tudásukat, végül az önállóan lovagolni tudó vendégeink a tereplovaglás során élvezhetik a szállodát körbevevő táj szépségeit.

 

   

 

Családi horgászat és csónakázás

A birtokon található tóban telepített halak élnek, ezért jó eséllyel akad horogra egy szép példány a gyerekek legnagyobb örömére. Ha kevés a türelem ehhez a programhoz, akkor horgászat helyett válasszuk inkább a csónakázást, hiszen ott aktívan részt vehetnek a kicsik is az evezésben. A tó egyébként gyönyörű szép minden évszakban, ezért ez a vacsora utáni séták legkedveltebb helye.

 

   

 

Strandolás a Zichy Birtokon

Nyári nagy melegben a kültéri medencénk a sláger, hűs tiszta vizével. Ilyenkor igazi strand hangulat van a birtokon, lehet napozni a napozóágyakon és jókat pancsolni a medencében. Rossz idő esetén a beltéri élménymedencét ajánljuk.

 

     


Mit kínálunk a családoknak?


Gyönyörű, rendezett birtokot lovakkal, pónikkal, bárányokkal, kecskékkel és egy teljes baromfiudvarral

A minden évszakban lenyűgöző természet közelségét

Csodálatos horgász- és csónakázó tavat

Nyugodt, vidéki hangulatot madárcsicsergéssel
 
Kültéri játszóteret és beltéri játszószobát a gyermekeknek

Változatos programokat a kiemelt időszakokban

Családi szobákat 

És nem utolsó sorban a vidék ízeit.

Jöjjön el hozzánk néhány napra és élvezze a gyerek és családbarát szállodánk különleges hangulatát. 

 Legfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok