Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Februári wellness a Zichy Park Hotelben

Februári wellness a Zichy Park Hotelben

A februári wellness előnyei

 

A wellness manapság egyre divatosabb kifejezésnek számít, hiszen azt vesszük észre, hogy az emberek egyre nyitottabbak az egészséges életmód felé, egyre többet tesznek azért, hogy kiegyensúlyozott, boldog és egészséges életet éljenek. Ehhez a különböző wellness hétvégék, illetve az itt kapott wellness kezelések nagyban hozzájárulnak.

 

Leginkább a téli időszakban érdemes kihasználni a wellness szállodák nyújtotta lehetőségeket, hiszen ilyenkor nagyobb szükségünk van a feltöltődésre. Egy februári wellness remek választás lehet, hiszen a karácsonyi időszak után a február valószínűleg nem tartogat olyan sok programot, így több idő van arra, hogy akár egy egész hétvégét egy wellness szállodában töltsön a család.

 

A Zichy Park Hotel a februári wellness tökéletes helyszíne lehet. Szállodánk mindössze 120 km-re található a fővárostól, könnyen megközelíthető, mégis kellő távolságra esik a nagyváros zajától, ezzel lehetőséget adva a gondtalan pihenésnek. Amennyiben Ön is átadná magát a pihenésnek, a feltöltődésnek egy februári wellness keretein belül, nincs más dolga, mint a lenti gombra kattintva szobát foglalni szállodánkba!

 

 

Februári wellness a Zichy Park Hotelben

 

Februári wellnessMint már említettük, a wellness egyre népszerűbb, manapság. De mit is jelent pontosan ez a kifejezés? Leginkább úgy lehetne definiálni, hogy a wellness egyfajta testi-lelki feltöltődés, melynek eléréséhez a különböző wellness szolgáltatások, a mozgás, az egészséges étkezés, illetve a minőségi pihenés lesz segítségünkre.

 

A Zichy Park Hotelben minden adott ahhoz, hogy a vendégek megtapasztalják az igazi, hamisítatlan wellness életérzést! Szállodánk és környéke egy stresszmentes, nyugodt környezetet biztosít a vendégek számára, ahol igazi élmény a pihenés. 

 

A Zichy Park Hotel kényelmes, tágas szobákkal várja vendégeit, a szép környezet mellett, színes programok, wellness élmények, a természet közelsége várja a kikapcsolódni vágyókat, illetve gasztronómiai különlegességek színesítik a szállodában töltött időt.  

 

Egy különleges, februári wellness aktív pihenési lehetőségekkel egybekötve

 

Manapság az aktív pihenési lehetőségek a fénykorukat élik, hiszen az ülőmunka és a kevés szabadidőnek köszönhetően az emberek egyre kevesebb időt szentelnek a mozgásra, az aktív pihenés segítségével azonban könnyedén orvosolható ez a probléma.

 

Szállodánk vendégeit a februári wellness során is izgalmas, színes programokkal várjuk, melyek között aktív pihenési lehetőségek is megtalálhatók. Szakvezetéses túrákat szervezünk, ahol vendégeink megismerkedhetnek Gemenc gyönyörű környékével. A futás szerelmeseinek is érdemes ellátogatnia szállodánkba, hiszen itt hódolhatnak a szenvedélyüknek!

 

Már a szálloda főépületből is csodálatos panoráma nyílik a vidékre, valamint egy rendezett park, játszótér, és egyéb lehetőségek várják a vendégeiknek a hotel területén a februári wellness során. Érdemes meglátogatni a környékbeli múzeumokat, templomokat, és bejárni Bikács környékét. 

 

Februári wellness kicsiknek és nagyoknak

 

A februári wellness során szállodánkban nem csupán a felnőtt vendégek részesülnek különleges bánásmódban, hiszen mi mindent megteszünk azért, hogy a hozzánk érkező apróságok is tökéletesen érezzék magukat. A Zichy Park Hotel nem csupán gyerekbarát szállodának vallja magát, személyzetünk a kicsikre is gondosan odafigyel a szálloda minden területén.

 

Nálunk a családok minden generációja megtalálja az igényének megfelelő szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget. A kicsiket hétvégente animátorok szórakoztatják, így a szülőknek van lehetőségük egy kis időt kettesben tölteni, míg a gyerekek biztonságban élvezik az önfeledt játék pillanatait. Amíg a gyerekek az animátorokkal szórakoznak, a szülők egy különleges program keretein belül kalandozhatnak a borok világában.

Legfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok