Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

A legjobb falusi szálláshely: Zichy Park Hotel

A legjobb falusi szálláshely: Zichy Park Hotel

A falusi szálláshelyek lehetőségei

 

Manapság egyre népszerűbbek a falusi szálláshelyek a magyarok körében, hiszen számos lehetőséget tartogatnak azok számára, akik egy kicsit kiszakadnának a szürke hétköznapokból, és egy különleges helyszínen pihennének. Kis hazánkban számos csodálatos falusi szálláshely várja azokat, akik átélnék a vidék hamisítatlan hangulatát, élveznék a gyönyörű tájat, a friss levegőt és az aktív programokat.

 

Amennyiben Ön is egy különleges falusi szálláshelyen pihenné ki a dolgos hétköznapok fáradalmait, keresve sem találna jobb helyszínt a Zichy Park Hotelnél. Szállodánkban minden megtalálható, amire a tökéletes pihenésre szükség van: kényelmes, hangulatos szobák, wellness szolgáltatások, aktív pihenési lehetőségek, és gasztronómiai élmények várják vendégeinket.

 

Ha falusi szálláshelyünk felkeltette az érdeklődését, nincs más dolga, mint a lenti gombra kattintva szobát foglalni szállodánkba, és átadni magát a gondtalan pihenésnek!

 

 

Falusi szálláshely gyönyörű környezetben, Bikácson: Zichy Park Hotel

 

A rohanó hétköznapok közepette gyakran elfelejtünk a pihenésre időt szánni, pedig komoly egészségügyi és mentális problémákhoz vezethet az, ha nem áldozunk időközönként a pihenés oltárán. Ilyekor azonban érdemes egy kicsit kilépni a megszokott környezetből, és egy új helyszínt választani, akár egy falusi szálláshelyet, ami remek lehetőségeket biztosít a pihenni vágyók számára.

 

Szállodánk Bikácson egy gyönyörű, stressz-mentes környezetben helyezkedik el. Tágas terek, jól felszerelt, kellemes hangulatú szobák várják a Vendégeket, avagy igazi otthoni kényelem, vidéki, különleges környezetben.

 

Falusi szálláshelyünk a családdal is tökéletes választás

 

A Zichy Park Hotel egy olyan falusi szálláshely, ami az egész család számára tökéletes választás. A nálunk töltött idő alatt minden korosztály megtalálja a megfelelő szórakozási lehetőséget, ráadásul bababarát szállodaként működünk, így a legkisebbeket is örömmel látjuk. Amíg a gyerekek az animátorokkal szórakoznak, a szülők egy különleges program keretein belül kalandozhatnak a borok világában.

 

Programok falusi szálláshelyünk környékén

 

Falusi szálláshelyünk területén, erdő, illetve tó is megtalálható, lovakkal és egyéb háziállatokkal is találkozhatnak vendégeink. Már az ablakon kitekintve is érezhetjük a vidék páratlan hangulatát és gyönyörű látványát. Szállodánk vendégeit a nálunk töltött idő alatt izgalmas, színes programok várják, melyek között aktív pihenési lehetőségek is megtalálhatók. Szakvezetéses túrákat szervezünk, ahol vendégeink megismerkedhetnek Gemenc gyönyörű környékével. 

 

A Zichy Park Hotel egy olyan falusi szálláshely, ami rendezvényhelyszínnek is kiváló

 

Az utóbbi időben nem csupán a nyaralások és utazások kedvelt helyszínei a falusi szálláshelyek, hiszen a rendezvényhelyszínek keresésekor is fontos szempont a zavartalan környezet, amit egy falusi szálláshely tud a leginkább biztosítani. Szállodánk adottságainak köszönhetően remek rendezvényhelyszínnek bizonyul, ráadásul távol helyezkedik el a nagyváros zajától, mégis könnyedén megközelíthető, ami fontos szempont azok számára, akik egy rendezvényhelyszínt keresnek a természet közelségében.

Legfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok