Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Élmények és programok

Élmények és programok

Családbarát hotelünk évszaktól függően kültéri medencével, ugrálóvárral, játszótérrel, animációs programokkal várja a gyerekeket. Felnőtteknek ajánljuk wellness részlegünket, ahol beltéri élménymedencét, szaunát, Kneipp taposót és többféle masszázsszolgáltatást kínálunk.

A recepción kerékpárok bérelhetők, melyekkel a család vagy a baráti társaság bejárhatja az egész környéket. Természetesen mindez gyalogosan is lehetséges. Hosszabb túra esetén elemózsiát csomagolunk Önnek, melyet a szabadban fogyaszthat el. A lovaskocsizás igazi élmény gyerekeknek és felnőtteknek is. Télen, nagy hóban és hidegben a lovasszánt is kipróbálhatják vendégeink. Ekkor forralt bort és meleg teát kínálunk, ezzel tesszük kellemesebbé a programot. 

A birtokon található horgásztó, melyben csónakázni is lehet, kiváló lehetőséget kínál kezdő és profi horgászoknak egyaránt. Emellett a környéken további 5 horgásztó található néhány kilométeren belül, így elmondható, hogy Bikács és környéke igazi horgászparadicsom.

 

Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok