Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Csapatépítő tréning a Zichy Park Hotelben

Csapatépítő tréning a Zichy Park Hotelben

A csapatépítő tréning előnyei

A csapatépítő tréning az utóbbi években egy rendkívül fontos eseménnyé vált a cégek életében, hiszen egyre több cégvezető ismeri fel a benne rejlő lehetőségeket. Egy jól sikerült csapatépítő tréning ugyanis közelebb hozhatja egymáshoz a cég munkatársait, jobb lesz közöttük a kommunikáció, a csapatmunka, ezáltal a későbbiekben kreatívabbak és hatékonyabb lehetnek a munkavégzés során. Azonban ahhoz, hogy a csapatépítő tréning igazán jól sikerüljön, szükség van egy megfelelő helyszínre, ahol zavartalanul lebonyolítható az esemény. Az, hogy milyen a tökéletes csapatépítő tréning helyszín változó lehet, hiszen mindenkinek mások az elképzelései a helyszínnek kapcsolatban, abban azonban egyetérthetünk, hogy fontosak a színes csapatépítő programok, a kényelem, a nyugodt, zavartalan környezet.

 

A Zichy Park Hotel egy ideális csapatépítő tréning helyszín, hiszen könnyen megközelíthető, mégis csendes, nyugodt környezetet biztosít az esemény számára. Szállodánk akár több napos csapatépítő tréningeknek is otthont adhat. Kényelmes szobákkal, izgalmas programokkal, különleges látnivalókkal, gasztronómiai, illetve wellness élményekkel várjuk az esemény résztvevőit Bikácson, egy gyönyörű környezetben, a természet közelségében.

 

Amennyiben csapatépítő tréning helyszínünk felkeltette az érdeklődését, nincs más dolga, mint a lenti gombra kattintva ajánlatot kérni munkatársainktól!

 

 

Csapatépítő tréning a Zichy Park Hotelben

Manapság egyre nagyobb az igény a vidéki csapatépítő tréning helyszínek iránt, hiszen egyre többen kezdik felismerni a vidéki rendezvényhelyszínek előnyeit. Mindenkinek jól esik néha kiszakadni a megszokott környezetből, a csapatépítő során pedig ennek még több előnye is van, hiszen a megszokott irodai környezeten kívül eső helyszín segítségével sokkal jobban feloldódnak a kollégák, és jobb lesz a hangulat az esemény során.

 

Szállodánk Bikácson, egy gyönyörű zöldövezeti környezetben helyezkedik el, alig másfél órára Budapesttől. A Zichy Park Hotelben 110 fő részére tudunk kényelmes szállást biztosítani a hotel főépületében, illetve a hozzá tartozó melléképületben.

 

Egy csapatépítő tréning helyszín, ahol színes programok várják a résztvevőket

Mint már említettük fontos, hogy az adott csapatépítő tréning helyszínen olyan színes programok várják a résztvevőket, melyek építik a közösséget. Szállodánk területén rengeteg szabadtéri aktív programlehetőséggel várjuk a csapatépítő tréning résztvevőit. A birtokon és környékén lehetőség van túrázásra, horgászatra, de akár csónakázásra is.

 

A Zichy Park Hotel egyik legkedveltebb téli csapatépítő tréning programja a disznóvágás, ami izgalmas perceket tartogat a résztvevők számára. A program során a jó hangulat garantált, illetve a finom falatok is színesítik az eseményt.

 

A megfelelő technika hátteret biztosítjuk a csapatépítő tréning során

A legtöbb csapatépítő tréningen előadás is megrendezésre kerül, amihez szükség van a megfelelő technikai háttérre. Konferenciatermünkben minden technikai háttér adott: vetítővászon, beépített projektor, hangosítás, DVD, CD és VHS lejátszó, flipchart, illetve a hotel főépületében internet hozzáférést is biztosítunk.

Legfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok