Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Csapatépítő szállással Bikácson, a Zichy Park Hotelben

Egy jól szervezett csapatépítő kedvezően hathat a cég jövőjére, hiszen a munkatársak ilyenkor közelebb kerülnek egymáshoz, ezáltal a közös munka hatékonyabb és gördülékenyebb lesz. A Zichy Park Hotel csapatépítő szállással várja a cégvezetőket és a kollégákat!

Csapatépítő szállással

Csapatépítő szállással, nyugodt, zavartalan környezetben

Első körben érdemes tisztázni, hogy miért is szervezzünk csapatépítőt. A csapatépítők népszerűsége folyamatosan növekszik, hiszen a cégvezetők kezdik felismerni az eseményben rejlő lehetőségeket. Egy jól szervezett csapatépítő kedvezően hathat a cég további életére, hiszen ez az esemény sokkal közelebb hozza egymáshoz a munkatársakat, a kollégákból pedig barátokká kovácsolódhatnak.

 

Egy jó csapatépítőnek köszönhetően a cég új munkatársai könnyebben illeszkednek be a közösségbe, és mindenki jobban megismerheti egymást. Ez azért fontos, mert a hatékony, gördülékeny munkavégzéshez elengedhetetlen, hogy a csapat tagjai között jó legyen a viszony.

 

Ahhoz azonban, hogy a csapatépítő igazán jól működjön, egy tökéletesek helyszínre lesz szükség, hiszen gondoljunk csak bele, hogy mennyire elronthatja a jó hangulatot egy rossz helyszín. A Zichy Park Hotel egy különleges csapatépítő helyszín szállással, ami a gyönyörű Bikács településén található. A hotel számtalan jól sikerült csapatépítőnek, céges rendezvénynek adott már otthont, hiszen zavartalan környezetet biztosít az események számára. A megfelelő technikai háttér, a szép, igényes környezet mellett színes programok is várják a vendégeket, emellett pihenésre is van lehetőség a csapatépítő résztvevőinek wellness szolgáltatásainknak köszönhetően. 

 

Ha Ön is azt szeretné, hogy egy igazán megnyerő csapatépítő szállás várja a cégvezetőket és a kollégákat, akkor nincs más dolga, mint ide kattintva ajánlatot kérni munkatársainktól!

 

Csapatépítő szállással? Ezért érdemes több napos csapatépítőt szervezni!

A csapatépítő nagyon hasznos lehet a cég számára, viszont arra érdemes figyelni, hogy ez az esemény ne legyen túlzottan kötelező jellegű, és oldott, kellemes legyen a hangulat. Egy ilyen csapatépítő esemény tökéletesen alkalmas lehet arra, hogy a munkát és a szórakozást egy kicsit összekössük. Gondoljunk csak bele, hogy egy nap nem elég arra, hogy mindenki elengedje magát, hiszen ilyenkor egy kicsit lehet, hogy feszült a hangulat, különösen az új munkatársak esetében. Érdemes ezért egy többnapos csapatépítőt szervezni, amihez persze szállásra is szükség van.

 

A Zichy Park Hotel remek választás lehet, hiszen ez a csapatépítő helyszín szállással is rendelkezik, így többnapos csapatépítő megrendezésére is van lehetőség. A hotel Tolna megyében, a gyönyörű Bikács területén található, egy nyugodt, pihentető környezetben. A hotel területén számtalan lehetőség van aktív pihenéshez, hiszen itt túrázni, kerékpározni és lovagolni is lehet. Egy többnapos csapatépítő esetén sokkal több lehetőség van a kikapcsolódásra, a közös pihenésre, és persze a játékos feladatokra is a kollégákkal.

 

Csapatépítő szállással, az előadásokhoz megfelelő technikai háttérrel

Hotelünk különteremmel rendelkezik, emellett a Zichy Park Hotelhez egy hatalmas birtok is tartozik, ezáltal bármilyen egyedi igény megvalósítható a területen, ha csapatépítőről van szó. A csapatépítők és céges rendezvények esetében gyakran előadás is el szokott hangzani, amihez a megfelelő technikai hátteret mi biztosítjuk! Igény esetén konferenciatermet is tudunk biztosítani: az Öreg tölgy konferenciaterem mobilfallal kettéosztható, világos, tágas terem. Az előadás sikerességét vetítővászonnal, beépített projektorral, megfelelő hangosítással DVD, CD és VHS lejátszóval, valamint a hotel főépületében internet hozzáféréssel tudjuk segíteni.

 

Csapatépítő helyszín szállással, ahol a programok mellett pihenésre is van lehetőség

Egy csapatépítő elég sok izgalommal, színes programmal jár, így nem meglepő, ha a résztvevők könnyedén elfáradnak. A Zichy Park Hotelben azonban ez sem probléma, hiszen a csapatépítő közben egy kis pihenésre is van lehetőség. A szállodában található wellness részleg területén beltéri élménymedence, szabadtéri úszómedence, színterápiás finn szauna és infrakabin, Kneipp-taposó, só barlang, valamint konditerem is található.  

 

Ha csapatépítő helyszínünk felkeltette az érdeklődését, kérjen személyre szabott ajánlatot ide kattintvaLegfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok