Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Csapatépítő hétvége a Zichy Park Hotelben

Hotelünk számos alkalommal helyszínéül szolgált már különböző csapatépítő tréningeknek, melyek célja, hogy a csapat tagjait közelebb hozza egymáshoz, az esetleges ellentétek megszűnjenek és látogatóink a csapatépítő hétvége befejeztével egységes, összetartó csapatként hagyják el birtokunkat.

 


Mi is egy igazán szuper csapatépítő menete?

 

A kis csapat reggeli érkezését követően birtokunk egy rövid bemutatása következik, mely során látogatóink birtokba vehetik szobáikat. Kifejezetten ideális szállás a csapatépítő program keretein belül érkezők számára a Vincellér ház, amely tágas szobáinak köszönhetően több fő befogadására is alkalmasak, ráadásul a ház a szálloda főépületétől jóval távolabb helyezkedik el, így egy esti buli lebonyolítására is kifejezetten alkalmas.

 

Csapatépítő helyszínt keresel? Válassz bennünket! Kérj személyre szabott ajánlatot ide kattintva és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

 

Miután vendégeink kifújták magukat és lepakoltak, lehetőségük van számos fakultatív programra, amennyiben a főszervező erről másképpen nem rendelkezik. Munkahelyi csapatépítők esetében például a reggeli órák remek alkalmat jelentenek kiselőadások megtartására, amelyekhez a Vincellér ház szintén alkalmas helyszín. Igény esetén ehhez minden kelléket biztosítunk, ezzel is segítséget nyújtva a csapatépítők sikerre viteléhez.

 

Mivel korgó gyomorral az agytekervények is lassabban forognak, így frissen sült pogácsával és frissítőkkel szolgálunk a csapat számára, hogy a prezentációkat követően újult erővel vethessék bele magukat az előttük álló izgalmas programokba.

 

 

Játék a csapattal

 

A csapatépítő programok nem a munkáról szólnak elősorban, így a kiselőadások után az Escape Clubbal együttműködve – választható típusú – csapatépítő játékra invitáljuk vendégeinket, akik egy valódi kalandtúrán vehetnek ezáltal részt.

 

Az izgalmakkal teletűzdelt megmérettetés játékos formában teszi próbára a versenyzőket, akik kitartásukért cserébe az önfeledt szórakozás élményében és akár még díjban is részesülhetnek.

 

Meddig tartson a játék?

 

Fontos kérdés, hogy meddig érdemes tartani egy ilyen csapatépítő játékot? Egyrészről ne túl sokáig, hogy a résztvevők ne fáradjanak el nagyon, másrészről pedig elég sokáig ahhoz, hogy a kollégák viselkedési mintái kellőképpen kirajzolódjanak a vezetőség számára.

 

 

Ilyenkor ugyanis fény derülhet arra, hogy kiben van jelen az irányítói véna, ki az igazi csapatjátékos, vagy esetleg van-e konfliktust generáló személy a csapatokban. Egy jó vezető észleli a jeleket és levonja a megfelelő konzekvenciát.

 

Visszakanyarodva a csapatépítő menetéhez

 

A nevetéstől és mászkálástól kifáradt csapatok a játékot követően bizonyára megéheznek, így igazi vidéki, házias ízekkel csillapítjuk étvágyukat ebédidőben, hogy a finom falatok által ismét feltöltődjenek energiával.

 

Kis lézengés, a birtokon való séta és pihenés után kezdetét veheti a birtokon helyet foglaló kerti konyhában és tűzrakó helyen egy jó bográcsozás, sütögetés. Ilyenkor a társaság összegyűlik, és a tábortűz megnyugtató fényében, az asztalokhoz ülve kedélyesen elcseveghetnek egymással egy kötetlen beszélgetés keretein belül.

 

A finom vacsora után pedig belevethetik magukat egy igazi buliba, amelyhez az elszeparált Vincellér ház szintén kitűnő helyszínt jelent. Itt háborítatlanul tombolhatnak a jó zenére a vendégek, de ez a helyszín egy jó kis kvíz lebonyolítására is tökéletesen alkalmas.

 

 

A másnapi menetrend

 

Bár másnap reggel sokan még érezhetik az előző éjszakai dorbézolás hatását, bőséges reggeli választékunk között mindenki megtalálja az ínyére valót.

 

 

A reggeli után lehetőség van az előadások folytatására, vagy egy hatalmas sétára a birtokon, megcsodálva az itt található gyönyörű tavat vagy az állatfarmot.

 

Az előadások alkalmával fontos, hogy egy-másfél óránként tartsunk egy rövid szünetet, amikor is a résztvevők felállhatnak a székből és kifújhatják magukat, ihatnak egy finom üdítőt, s ezáltal frissen és üdén folytathatják a kötelező elfoglaltságot.

 

Wellness részlegünk és medencéink is vendégeink szíves rendelkezésére állnak, ha kicsit lazítanának nap közepén, majd a fakultatív programokat követően ízletes ebédre csábítjuk a csapatot.

 

A csapatépítő hétvége befejeztével a tapasztalatok és visszajelzések alapján elmondható, hogy a csapat összekovácsolódik, az itt szerzett élmények és tapasztalatok közelebb hozzák egymáshoz a kollégákat, csapattagokat. S bár a búcsúzás fájdalmas, mégis örömmel konstatáljuk, hogy aki egyszer nálunk járt, később ismét visszalátogat hozzánk és valóban pozitív élményekkel távozik.

 

Amennyiben ti is kedvet kaptatok a csapatépítőnkön való részvételhez, akkor töltsétek ki ajánlatkérő oldalunkat ide kattintva, és mi felvesszük veletek a kapcsolatot!Legfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok