Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Csapatépítő helyszín vidéken Bikácson, gyönyörű környezetben. Szállodánk színes programokkal várja leendő vendégeit, emelett a technikai háttér is adott előadások megrendezésére!

 

vidéki csapatépítés     Zichy Hotel Csapatépítő helyszín

 

Csapatépítő helyszín vidéken – A tökéletes helyszín

 

A tökéletes csapatépítő alapja a megfelelő helyszín, amit nem egyszerű megtalálni, hiszen már számtalan helyszín közül választhatunk, így nem könnyű a választás. Az ideális helyszínnél fontos, hogy a csapat aktív programokat tudjon végezni, emellett pedig pihenni is tudjanak egy kicsit. A Zichy Park Hotel minden szempontból tökéletes választás, hiszen a természet közelségében, Bikácson egy igazán gyönyörű helyszínen várja leendő vendégeit.
 

Töltse ki rövid ajánlatkérő kérdőívünket ide kattintva, mi visszahívjuk Önt! 

 

Csapatépítő helyszín vidéken – Aktív programok

 

Az aktív programok tökéletesen össze tudják kovácsolni a csapatot, ami egy munkahely szempontjából nagyon fontos, hiszen a harmonikus környezetben sokkal gördülékenyebben megy a munkavégzés. Aktív programjaink közé tartozik például a horgászat és a vadászat is, de a téli időszakban a legjobban kedvelt esemény a kétnapos, disznóvágással egybekötött program, melyről itt talál bővebb információt, este pedig egy hajnalig tartó mulatság.

Zichy Park Hotel - Csapatépítő helyszín  Csapatépítő helyszín a Zichy Park Hotelben

 

Csapatépítő helyszín vidéken – Szállodánk technikai felszereltsége 

 

Amennyiben a vezetőség úgy gondolja, egy kis előadás megtartására is van lehetőség. Szállodánkban összesen 110 fő részére tudunk kényelmesen szállást biztosítani, a hotel főépületében, valamint a hozzá tartozó melléképületekben. Igény esetén konferenciatermet is tudunk biztosítani: az Öreg tölgy konferenciaterem mobilfallal kettéosztható, világos, tágas terem. Az előadáshoz minden technikai feltétel adott: vetítővászon, beépített projektor, hangosítás, DVD, CD és VHS lejátszó, flipchart, valamint a hotel főépületben ingyenes internet hozzáférést is biztosítunk.

Felketettük az érdeklődését csapatépítő helyszínünkkel? Kérjen személyre szabott ajánlatot ide kattintva! 

Csapatépítő helyszínek a Zichy Park Hotelben

Csapatépítő helyszínek vidéken, egy gyönyörű környezetben? Keresve sem találhatna jobbat a Zichy Park Hotelnél! Szállodánk változatos, aktív programokkal várja a csapatépítő résztvevőit, egy gyönyörű, természetközeli helyszínen. 

Tovább

Csapatépítő szállással Bikácson, a Zichy Park Hotelben

Egy jól szervezett csapatépítő kedvezően hathat a cég jövőjére, hiszen a munkatársak ilyenkor közelebb kerülnek egymáshoz, ezáltal a közös munka hatékonyabb és gördülékenyebb lesz. A Zichy Park Hotel csapatépítő szállással várja a cégvezetőket és a kollégákat!

Tovább

Csapatépítés helyszín - Vetélkedő

Abban az esetben, ha eleredne az eső, vagy csupán nem vágyunk mászkálással egybekötött programra, az Escape Club indoor csapatépítő játékát javasoljuk, melyben a csapatok egy helyen és időben mérik össze tudásukat könnyed, játékos feladatok formájában. A vetélkedő célja egymás jobb megismerése, a szórakoztatás, valamint a társaság felélénkítése.

Tovább

Csapatépítés helyszín - Az éj titkai

Ha céges csapatépítést tervezünk, Hotelünk az egyik legmegfelelőbb választás, mivel számos programlehetőség mellett, az Escape Clubbal együttműködve egy fantasztikus élménnyel ajándékozhatjuk meg dolgozóinkat, mellyel garantáltan összekovácsoljuk a csapatot. Az elégedett kollégákról pedig köztudott, hogy munkájuk is eredményesebb.

Tovább

Csapatépítés helyszín - Sülve főve együtt

Hotelünk, hatalmas birtokának köszönhetően kiváló helyszín céges csapatépítésekre, bel-és kültéri rendezvények lebonyolítására. A gyönyörű környezet és a friss levegő különböző játékokkal ötvözve aktív pihenés nyújtanak munkavállalóinknak, s a játékok befejeztével is számos programlehetőséget kínálunk kedves vendégeink számára.

Tovább

Csapatépítés helyszín - Küldetés

Az Escape Club a céges csapatépítés koronázatlan királyai, programjaikkal munkavállalóinkat közelebb hozhatjuk egymáshoz, ezzel kellemesebbé téve a munkahelyi légkört, mely végső soron a munkafolyamatok eredményeit is pozitívan befolyásolják.

Tovább

Csapatépítés helyszín - Csapatépítő kalandjáték

Hotelünk számos céges csapatépítő otthonaként szolgált már összekovácsolva a céges dolgozókat. Mint tudjuk, a csapatépítés helyszínének kiválasztása kiemelkedően fontos, hiszen ahhoz, hogy munkavállalóinkban minél kellemesebb emléket hagyjon egy ilyen céges rendezvény, nagyban hozzájárul a környezet is.

Tovább

Csapatépítés helyszín - Szeszcsempészet

Bikács lélegzetelállító környezetével várja minden olyan cég munkavállalóit, akik számára fontos, hogy csapatként is megállják helyüket. Ha kicsit szeretnének kiszabadulni a megszokott hétköznapokból, akkor egy céges csapatépítő a legjobb program, melyhez Bikács a legmegfelelőbb helyszín.

Tovább

Csapatépítés helyszín - Kalandos kincsvadászat

Az Escape Club 2000 óta foglalkozik céges csapatépítő játékokkal, melyek a jó hangulat kialakítása mellett a csapat összekovácsolásában is hatalmas szerepet játszik. Ha egy igazán élménydús programot kívánunk munkavállalóinknak emlékül adni, akkor az Escape Club játékos feladataival biztosan nem nyúlunk mellé.   Céges csapatépítés Bikácson, a Zichy Park Hotelben   Hotelünk a csodálatos környezet mellett a legalkalmasabb helyszínként szolgál az Escape Club játékainak lebonyolításához is. Mi több, hatalmas birtokkal, wellness részleggel, étteremmel és számos szabadidős tevékenységgel teszi még egyedülállóbbá a céges csapatépítést.   Kalandos kincsvadászat – Céges csapatépítés helyszín a kalandoroknak   Az Escape Club Kalandos kincsvadászata egy igazi élményt nyújt a kalandvágyók számára. Természetesen nem kell megijedni attól, ha a csapatban vannak kevésbé vállalkozó kedvűek is, az ő számukra is lesz bizonyítási lehetőség, hiszen a programsor úgy lett kialakítva, hogy a feladatok mindenki számára élvezhetőek legyenek.   Céges csapatépítés helyszín – Harc a kincsekért   A Kalandos kincsvadászat célja, hogy egy összetett feladatsor megoldását követően ráleljenek a kincsesládára, ám ez korán sem olyan egyszerű. Az ügyességi feladatokon túl logikai feladványok teljesítésével lehet rátalálni a kincsesládára. A feladatokhoz pedig a környéken barangolva GPS készülék és térkép segítségével lehet eljutni. Izgalmasan hangzik, igaz? Ez a játék tökéletes választás céges csapatépítéshez nálunk, Bikácson, hiszen az egyedülálló környezet körbejárása izgalmas feladatokkal megfűszerezve egyszerre pihentető és érdekes program minden résztvevő számára.

Tovább
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok