Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Családi rendezvény

Jó dolog, mikor a család összejön és együtt köszönti az ünnepeltet. Ennek a napnak mindig tökéletesnek kellene lennie! Legyen szó szülinapról, ballagásról, házassági évfordulóról a festői környezetben fekvő Zichy Park Hotel kiváló helyszínként szolgál mindegyik alkalomhoz, eseményhez.

Kiváló családi rendezvényhelyszín a legfontosabb ünnepekhez és eseményekhez!

 

Tökéletes családi rendezvényhelyszín Bikácson, a Zichy Birtokon

 

 

A családi ünnepek mindenki számára fontos események. A Zichy Park Hotel kiváló helyszíne nagyobb születésnapi- vagy névnapi buliknak, házassági évfordulóknak, esküvőknek vagy akár indok nélküli családi összejövetelnek, ahol az a fontos, hogy a rég nem látott rokonok együtt örüljenek a viszontlátásnak.

A birtok területén lehetőség van szabadtéri események rendezésére: a családi bográcsozás, szalonnasütés hangulatossá, bensőségessé teszi a közös ünnepet. Ha az időjárás nem kedvez a szabadtéri programoknak, akkor Vincellér házunkban kellemes körülmények között, a többi vendégtől távol hasonlóan jó hangulatú családi ünneplésre kerülhet sor. További lehetőségekről és árakról szívesen tájékoztatjuk. 

 

 

  

 

 Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok