Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Családi pihenés télen, a Zichy Park Hotelben

Családi pihenés télen, a Zichy Park Hotelben

Családi pihenés télen, mesés környezetben 

 

Egy családi pihenés télen egyre népszerűbb program, hiszen egyre többen ismerik fel a téli pihenésben rejlő lehetőségeket. Manapság már nem csak a nyári szezonban kapcsolódnak ki a családok, hiszen érdemes a téli időszak fáradalmait is kipihenni egy különleges helyen. Ehhez nagy segítséget nyújtanak a gyerekbarát hotelek, ahol a családi pihenés alatt minden korosztály talál megfelelő programlehetőséget, és ahol a legkisebbeket is örömmel látják.

 

A családi pihenés télen azonban csak úgy lehet tökéletes, ha egy harmonikus, kellemes helyszínt találunk hozzá. A Zichy Park Hotel Tolna megye ékszerdobozán, Bikácson várja vendégeit, egy gyönyörű, stresszmentes környezetben, távol a város zajától. Ez a természet közeli helyszín lehetőséget ad arra, hogy a család közösen kapcsolódjon ki, és újult erővel, feltöltődve térjenek vissza a dolgos hétköznapokba.

 

Amennyiben a téli családi pihenést Ön is egy különleges helyszínen képzeli el, foglaljon szobát szállodánkba, a lenti gombra kattintva!

 

 

Családi pihenés télen, egy gyerekbarát szállodában

 

Ahhoz, hogy a családi pihenés télen igazán tökéletes legyen, érdemes egy olyan szállodát választani, ahol az egész család jól érzi magát. A gyerekbarát hotelek remek lehetőségeket biztosítanak a családok számára. Mi, a Zichy Park Hotelben szeretettel várjuk a legkisebb vendégeket is, és remek programlehetőségeket kínálunk számunkra is. 

 

A gyerekbarát hotelek feladatai közé tartozik az is, hogy megfelelő felszereltséggel várják a családi pihenés alatt. Szobáink éppen ezért jól felszereltek, kiválóan alkalmasak pihenésre, feltöltődésre, így a család az otthoni kényelmet élvezheti a vidéki környezetben. 

 

Családi pihenés télen, aktív pihenéssel, programokkal színesítve

 

Családi pihenés télen Szállodánk remek pihenési lehetőségeket kínál, azonban érdemes felfedezni a környéket is, hiszen Bikács minden korosztály számára rejt érdekességeket. Már a főépületből egy csodálatos panoráma nyílik a vidékre. Egy rendezett park, játszótér, és egyéb lehetőségek várják a vendégeiknek szállodánk területén. Érdemes meglátogatni a környékbeli múzeumokat, templomokat.

 

A hétvégének animátorok szórakoztatják a gyerekeket, így a szülőknek is van lehetőségük egy kis időt kettesben tölteni, míg a gyerekek biztonságban élvezik az önfeledt játék pillanatait. Amíg a gyerekek az animátorokkal szórakoznak, a szülőknek remek program lehet egy kellemes borkóstoló.

 

A programok után lehetőség van egy kis pihenésre a wellness részlegünkön, ahol a medence mellett szauna is várja vendégeinket.

 

Egy családi pihenés télen, ahol csak egymásra figyelünk

 

Amikor családi pihenésre indulunk, érdemes otthon hagyni a laptopot, kikapcsolni a telefont, és szóljon a pihenés arról, hogy minőségi időt töltsön együtt a család.

 

Töltődjön fel egy családi pihenés keretein belül, csomagajánlataink ide kattintva érhetők el!

Legfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok