Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Zichy Park Hotel - a családbarát szálloda

Hotelünk Bikácson, Tolna megyében található. A Zichy Park Hotel szeretettel várja a kikapcsolódásra vágyó családokat! Ha olyan szállást keres, ahol a gyermekek számos játék, a felnőttek pedig megannyi programlehetőség közül válogathatnak, akkor a Zichy Park Hotel családbarát szálloda a legalkalmasabb választás!
Miért érdemes ellátogatni hozzánk a családdal?

 

 

Családbarát szálloda – boldog gyermekek, pihenő szülők

A Zichy Park Hotel igazi családbarát szálloda. Hotelünk egyedülálló módon, olyan programkínálattal várja az ide érkezőket, amelyben minden korosztály megtalálja a számára legkedvesebb időtöltést. Kikapcsolódási lehetőségeink között megtalálhatóak külön gyermekek és külön felnőttek számára ajánlott programok, de bőven akadnak az egész családot megörvendeztető programlehetőségeink is.

 

Családbarát szállodaként ismerjük az összes olyan problémát, mely felmerülhet a kisebb-nagyobb gyerekekkel kapcsolatban. Nálunk nem probléma, ha véletlenül összetörik egy pohár, vagy kiborul a leves. Közvetlen és udvarias megoldásokkal gyorsan orvosoljuk az ilyen “gondokat”. 

 

Hatalmas birtokunkon az aktív és a passzív pihenést kedvelők egyaránt megtalálják számításaikat. Családbarát szállodánkban rengeteg szabadtéri lehetőség közül válogathatnak a szülők. A kisebb gyerekekkel érkezőknek ajánljuk a kerékpározást a környéken, hiszen a gyerekülésben már az egy-két éves gyermekek is szívesen üldögélnek, nézelődnek. Ez a korosztály nagyon szeret ismerkedni a birtokunkon található állatokkal. Lehet nálunk nyuszit símogatni, vagy tyúkokat etetni. Izgalmas feladat megkeresni a szalmában megbújt tojásokat. 

 

Nagyobb gyerekekkel már kisebb túrát is tervezhetünk. Ők már szívesen gyalogolnak vagy szaladgálnak körülöttünk. Kíváncsian szemlélik az erdő növényeit és kisebb állatait. Érdemes ilyenkor sokat mesélni nekik például a környezetvédelem fontosságáról, hiszen így könnyen megérti, hogy milyen károkat okozhatunk az erdőnek és a benne élő állatoknak, növényeknek, ha nem vigyázunk. 

 

Családbarát szálloda – Programok az egész családnak

…mert együtt a legjobb!

 

Családbarát szállodánkat úgy alakítottuk ki, hogy a közös programok mellett egyéni kikapcsolódásra is legyen lehetőség. A szülők – főleg az apukák számára kellemes pihenést kínál horgász tavunk, ahol teljes nyugalomban pecázhatnak. Ezalatt az idő alatt az anyukáknak sem kell unatkozniuk, hiszen wellness részlegünk – a frissítő masszáz, pezsgőfürdő, vagy a szauna csak rájuk vár. A gyerekek pedig animátoraink segítségével izgalmasabbnál izagalmasabb foglalkozásokon vehetnek részt. Az egyéni felötltődés után a család ismét közös programként csónakázhat vagy lovaskocsikázhat is, ha kedve tartja.  

 

Családbarát szállodánk kedvezményes csomagajánlatait ide kattintva érheti el. Szobafoglalásért kattintson IDE!

 

Családbarát szálloda – Gyerekprogramok

Míg a felnőttek egy jó sétával vagy wellness-szel pihenhetik ki a hét fáradalmait, addig gyermekeik kedvükre válogathatnak a hatalmas birtokunk nyújtotta megannyi lehetőség között.

 

A Zichy Park Hotel családbarát szálloda birtoka a meleg és hűvösebb időben is számos játékkal várja a gyerkőcöket! Télen benti medence, játékszoba, melegebb időben pedig kint, a friss levegőn ugrálóvár várja őket, ahol aztán tényleg kitombolhatják magukat a kicsik!

 

Lovas oktatásra is lehetőség van hotelünkben, valamint nyáron kültéri medencével is várjuk a pancsolni vágyó gyermekeket!   

 

Családbarát szálloda – Kikapcsolódás a felnőtteknek

A legnagyobb öröm a szülők számára, ha azt látják, hogy gyermekük jól érzi magát. Néha azonban jólesik, egy picit nélkülük is lazítani, így egy rövid időre – meggyőződve arról, hogy a porontyok a másik szülő felügyelete mellett is jól szórakoznak – elvonulhatnak pihenni. Egy családbarát szállodában éppen ez a kiemelendő, hogy a programkínálatban mindenki örömét leli.

 

Akár a wellness részleg, akár a lovaglás vagy az étterem felé visz az út, a vidék ellenállhatatlan hangulata és a falusias környezet biztosan feltölti majd. Ha csak pihenne, akkor egy kellemes szaunázást vagy  egy kiadós sétát ajánlunk a madárcsicsergős természetben, ha pedig inkább az aktív kikapcsolódás híve, akkor pattanjon lóra, vagy biciklire és irány a természet! A Zichy Park Hotel családbarát szálloda extrém futópályát is üzemeltet, amelyet a kihívásokat keresőknek ajánlunk elsősorban!

 

Szeretettel várjuk családbarát szállodánkban! Foglaljon szobát nálunk IDE kattintva!

Legfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok