Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Családbarát szállás vidéken

Családbarát szállás vidéken

A családbarát szállás kiválasztása

A rohanó életmódnak köszönhetően egyre kevesebb időnk jut a pihenésre, és a családdal töltött minőségi közös időre. Pedig a gyermekek fejlődéséhez nagyban hozzájárul a szüleikkel töltött idő, és a felnőttek lelki állapotát és pozitívan befolyásolja, ha sok időt töltenek a gyerekeikkel. Manapság egyre több család ismeri fel a pihenés, a megszokott környezetből való kiszakadás pozitív előnyeit, és dönt úgy, hogy kikapcsolódni indul a családjával.

 

A szállás kiválasztása azonban nem olyan egyszerű feladat abban az esetben, ha gyermekekkel foglalna helyet a család, hiszen a különböző korosztályoknak különböző igényeik vannak a szálláshelyekkel kapcsolatban. Érdemes egy családbarát szállás mellett dönteni, hiszen a legtöbb esetben egy ilyen helyen a picik kiemelt figyelmet kapnak, és minden korosztály meg fogja találni a számára leginkább szórakoztató programokat. A Zichy Park Hotel a legjobb választás, ha egy különleges, vidéki családbarát szállást keres. Szállodánk kényelemes szobákkal, aktív pihenési lehetőségekkel, wellness, illetve gasztronómiai különlegességekkel várja vendégeit. Mindent megteszünk azért, hogy a szállodánkban töltött idő alatt a család összes tagja a lehető legjobban töltse az időt, illetve élményekkel gazdagodva térjenek vissza a dolgos hétköznapokba. 

 

Amennyiben Ön is egy családbarát szálláshely mellett döntene, nincs más dolga, mint a lenti gombra kattintva szobát foglalni szállodánkba!

 

 

A legjobb családbarát szállás vidéken: Zichy Park Hotel

Amikor utazni indul a család, a legtöbben egy stresszmentes környezetre vágynak, ahol tökéletesen ki tudnak kapcsolni, el tudják engedni a hétköznapok gondjait, élvezhetik a friss levegőt, illetve a táj szépségét. A Zichy Park Hotel és környéke lehetővé teszi mindezt! Szállodánk egy különleges vidéki családbarát szálláshely Bikácson, a természet közelségében. 

 

A hotel egy hatalmas parkosított területen helyezkedik el, itt pedig egy csodás tó is található. Lehetősége van a gyerekeknek játszani a zöld környezetben, élvezhetik a szabadtéri játékokat. A szállodában az izgalmas nap után kényelmes szobák várják vendégeinket, ahol átadhatják magukat a pihenésnek. 

 

Családbarát szállás vidéken, színes programlehetőségekkel minden korosztály számára

Családbarát szállásSzállodánk nem csupán a kényelmes szobák miatt tökéletes családbarát szálláshely, hanem a remek programlehetőségek miatt is érdemes hozzánk ellátogatni a családdal. A Zichy Park Hotel környékén számos felfedezésre váró múzeum, templom várja azokat, akik egy kicsit aktívabb pihenésre vágynak a szállodában töltött idő alatt.

 

Szakvezetéses túrákat szervezünk, ahol a családok megismerkedhetnek Gemenc környékével. Lehetőség van a szálloda környékén lovaglásra, csónakázásra, illetve futásra is. 

 

Hogy a gyerekek számára minél jobban teljen a szállodánkban töltött idő, a hétvégéken animátorok szórakoztatják őket, így a gyerekek biztonságban élvezik az önfeledt játék pillanatait. Eközben a szülők számára remek program lehet egy borkostóló szállodánk területén. 

 

Wellness élmények családbarát szállásunkon

Az utóbbi időben a wellness egyre divatosabb kifejezés lett, hiszen azt vesszük észre, hogy az emberek többet hajlandóak tenni azért, hogy hosszútávon is megőrizzék az egészségüket, amihez a wellness nagyban hozzájárul. A wellnesst leginkább úgy tudnánk leírni, mint egyfajta testi-lelki jólét, melynek eléréséhez a különböző wellness szolgáltatások vannak segítségünkre, a mozgás, illetve az egészséges életmód.

 

A wellness kezeléseknek számos jótéony hatása van, többek között segítenek csökkenteni a stresszt, ezáltal alecsökkenti a fejfájás kialakulásának esélyét, a szív- és érrendszeri megbetegedéseket kialakulását, a gyomorpanaszok megjelenését. 

 

Hogy vendégeink átélhessék a wellness életérzést, érdemes meglátogatniuk SPA részlegünket, ahol beltéri és kültéri medence, illetve egy szauna is található. 

Legfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok