Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Céges rendezvényhelyszín a Zichy Park Hotelben

A Zichy Park Hotel kiváló céges rendezvényhelyszín, mindössze másfél órányi autóútra Budapesttől. A birtok területén minden adott bármilyen céges esemény kivitelezésére a csapatépítőktől a kisebb konferenciákig, céges meetingekig. Öregtölgy konferenciatermünkben 100-150 fős rendezvények is kivitelezhetők, attól függően, hogy az adott rendezvény széksoros vagy iskolapados elrendezést igényel. Babits termünk a kisebb meetingek vagy csapatépítők kiváló helyszíne lehet, ahol 30-40 fő kényelmes elhelyezésére van lehetőség. Természetesen, mint minden céges rendezvényhelyszínen, nálunk is adottak a műszaki feltételek is.

Ha céges rendezvényhelyszínt keres, kérje ajánlatunkat ide kattintva

 

Céges rendezvényhelyszín – kell egy kis kikapcsolódás

Amennyiben olyan céges rendezvényhelyszínt keres, ahol nem csak a munkához adottak a feltételek, hanem a munka utáni közös szórakozáshoz is, akkor válassza a Zichy birtokot, ahol a szabadtéri lehetőségek mellett - melyek remek helyszíne lehet szabadtéri csapatépítőknek – külön épületben bulizhatnak önfeledten a munkatársak – így nem zavarják a hotel többi vendégét.

Wellness részlegünk használata sok lehetőséget kínál: beltéri élménymedence, Kneipp taposó, masszázs, színterápiás infra kabin és finn szauna, masszázsszolgáltatás és konditerem várja a kollégákat munka után.

További szabadidős szórakozási lehetőségeink: lovaglás, kerékpározás, csónakázás vagy horgászat a hotel saját tavában, telepített halakkal. Csapatjátékokhoz kapcsolódóan lehet nálunk röplabdázni vagy focizni, asztali teniszezni, vagy akár kirándulni is a parkban vagy a környéken. A bátrabbak az extrém futópályánkat is kipróbálhatják.

 

Céges rendezvényhelyszín többnapos eseményekhez

Egy többnapos céges rendezvény alkalmas arra, hogy összekössük a munkát és a szórakozást. Ha igazán hatékonnyá szeretnénk tenni a rendezvényt, akkor a délelőtti munka után, délután vagy este beiktathatunk olyan programokat, ahol a kollégák kikapcsolódhatnak és feltöltődhetnek az egész napos koncentrálás után.

A hotel főépületében és a hozzá kapcsolódó épületekben összesen 110 fő kényelmes elhelyezésére van lehetőség. Igény esetén a program összeállításában is szívesen segítünk Önnek. Kérje ajánlatunkat ide kattintva!

Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok