Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Céges rendezvény

Bármilyen céges rendezvény esetén a Zichy Park Hotel igazán jó megoldásokat kínál. Jól felszerelt előadótermekkel, vidéki nyugalommal és rengeteg szabadtéri programlehetőséggel várjuk Bikácson.  

Céges rendezvény gyönyörű környezetben, Bikácson

A Zichy Park Hotel rugalmas megoldásokat kínál bármilyen céges rendezvény esetén. Különböző méretű előadótermekkel és jól felszerelt technikai háttérrel várjuk.

 170 m2 alapterületű, légkondicionált Öreg tölgy konferenciaterme igény esetén egy mobil fallal kettéosztható. A terem természetes fénnyel ellátott. A konferenciaterem tágas előtérében lehetőség van kiállítás, termékbemutató alkalmával standok elhelyezésére, de alkalmas a vendégek fogadására, rendezvény regisztráció lebonyolítására is. A kávészünetek idején a snack ételeket és italokat az előtérben szolgáljuk fel.

A Zichy Park Hotelben a technikai, a személyi és tárgyi feltételek egyaránt adottak egy sikeres céges rendezvény – tréning, csapatépítés, konferencia, kiállítás vagy továbbképzés – megszervezéséhez.

Az Öreg tölgy terem technikai felszereltsége: beépített projektor, vetítővászon, hangosítás, DVD, CD és VHS lejátszó, flipchart. A szálloda főépületében ingyenes Internet hozzáférést biztosítunk.

 

A Zichy Park Hotel konferencia- és szekciótermei

 

Rendezvényterem Alapterület Széksoros elrendezés Iskolapados elrendezés
Öreg tölgy konferenciaterem 170 m2 150 fő 100 fő
Öreg tölgy – szekció I. 75 m2 60 fő 40 fő
Öreg tölgy – szekció II. 95 m2 80 fő 50 fő
Babits – szekció III. 63 m2 40 fő 30 fő
Konferencia előtér 86 m2 büfébekészítés, kiállítóhely, társalgó -
Átrium (aula) 60 m2 kiállítóhely, társalgó -

 

 

Szórakozási kikapcsolódási lehetőségek

A rendezvény hivatalos része után a Zichy Park hotel hotel 15 hektárnyi területen rengeteg szabadtéri programlehetőséget kínál. Lehet nálunk csónakázni vagy horgászni a birtokon található tóban. Kerékpár- vagy gyalogtúra keretében lehetőség van bejárni a környéket, megismerni a természet kincseit és a történelmi emlékeket. Ezen kívül lehet lovagolni, röplabdázni, focizni. A bátrabbak összemérhetik erejüket az extrém futópályán. 

Wellness részlegünk élménymedencével, Kneipp-taposóval, szaunával, konditeremmel és különféle masszázs lehetőségekkel várja kedves vendégeit.  

Vincellér házunkban borkóstolásra is van lehetőség (előzetes egyeztetés szükséges). 

 Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok