Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Belföldi nyaralás gyerekekkel

Ha belföldön tervezi a nyaralást gyerekekkel, akkor válassza a Zichy Park Hotelt, mely számtalan programlehetőséggel várja a családokat. A hatalmas birtok tóval, és az azt körülvevő erdők és mezők biztosítják vendégeinknek az aktív pihenés lehetőségét – túrázás, kerékpározás, csónakázás, horgászat, stb.. Legújabb szerzeményünk a négy darab quad jármű, mely egyre népszerűbb a fiatalok körében.

 

Tiszta, vidéki levegő az egyik legfontosabb, ha belföldön nyaralunk gyerekekkel

Csend, tiszta levegő, madárcsicsergés, erdő, mező, tó és hatalmas kültéri medence – ezek egy kellemes belföldi nyaralás kellékei, akkor is, ha gyerekekkel indulunk útnak. A Zichy birtokon mindez rendelkezésre áll, sok más lehetőség mellett. Tolna megyében található négycsillagos szállodánk minden igényt kielégítő lehetőségekkel várja kedves vendégeit. A birtokon élő állatok különleges vidéki hangulattal töltik meg a környéket. A kisgyermekek szívesen vesznek részt az állatok gondozásában, etetésében és természetesen lovagolni is lehet. A belföldi nyaralás gyerekekkel nem lehet teljes strandolás nélkül. Kültéri úszómedencénk tavasztól őszig vendégeink rendelkezésére áll. Rossz idő esetén wellness részlegünkben az élménymedence biztosítja az önfeledt pancsolás lehetőségét. 

 

Kedvezményes csomagajánlatainkat ide kattintva tekintheti meg belföldi nyaraláshoz gyerekekkel!

 

Quad a kamaszoknak, ugrálóvár a kicsiknek – belföldi nyaralás gyerekekkel

Szállodánk jelenleg legnépszerűbb programja a quadozás. A négykeréken „száguldó” jármű igazán önfeledt élményeket biztosít azoknak, akik belföldön nyaralnak nagyobb gyerekekkel. A kisebbeket játszótérrel és ugrálóvárral várjuk, de a hatalmas birtok biztonságos teret jelent a piciknek önfeledt futkározáshoz, a természet felfedezéséhez. Szülőkkel közösen természetesen a legkisebbek is élvezhetik a quadozást.

 

Belföldi nyaralás gyerekekkel – apukáknak horgászat és extrém futópálya

Ne feledkezzünk meg az apukákról sem, akik jellemzően a családfenntartók és egész évben azért dolgoznak, hogy biztosítsák az anyagi hátteret a családtagok számára. Nekik is jár a kikapcsolódás, méghozzá úgy, ahogy nekik jó. Ez lehet csendes, gondolatoktól mentes üldögélés a horgászbot végénél, vagy egy kihívásokkal teli extrém futópálya, ahol a fölösleges energiák és feszültségek levezetődhetnek. A Zichy Park Hotelben mindez lehetséges sok más program mellett.

 

Belföldi nyaralás gyerekekkel – mézes olajos masszás, amit minden anyuka megérdemel

Az anyák időbeosztása kora reggeltől késő estig igen szoros, általában egyetlen percük sem jut magukra. Egy jó belföldi nyaralás alkalmával a gyerekekre animátorok vigyáznak, amíg ők végre kikapcsolódhatnak, egy kellemes masszázzsal, melyet szállodánk kiváló masszőrei biztosítanak.

Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok