Facebook
Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Akciós wellness csomagok a Zichy Park Hotelben

Akciós wellness csomagok a Zichy Park Hotelben

Mindenkinek szüksége van arra, hogy időközönként kiszakadjon a szürke hétköznapokból, hogy egy kicsit elszakadjon a nagyváros zajától és egy csendes, nyugodt környezetben pihenjen. Szállodánk lehetővé teszi azt, hogy egy stresszmentes környezetben pihenje ki a dolgos hétköznapok fáradalmait. 

 

A Zichy Park Hotel akciós wellness csomagokkal kedveskedik leendő vendégei számára, hogy minél többen élhessék át a hamisítatlan wellness élményt. Amennyiben Ön is átadná magát a gondtalan pihenésnek, nincs más dolga, mint a lenti gombra kattintva szobát foglalnia szállodánkba! 

 

 

Mielőtt akciós wellness csomagajánlatot választana, nézzük, a wellness hétvége előnyeit

Gyakran egyszerűen belefeledkezünk a mindennapi munka rutinjába, és elfelejtjük, hogy időnként meg kell állnunk egy kicsit, és időt kell magukkal szánnunk. A kanapén heverészés, és televízió nézés nem biztos, hogy a legjobb módja a kikapcsolódásnak. Érdemes ehelyett egy minőségi, egészségesebb módját választani a pihenésnek.

 

Egy wellness hétvége számos előnnyel járhat, a testi felfrissüléstől kezdve, az elme ellazításáig. A városban élőknek igazi felüdülés lehet a vidék, a friss levegő, a gyönyörű környezet, a természet adta lehetőségek. Egy wellness hétvége során tökéletesen kiélvezhetők a vidék adottságai, így aktív pihenésre is van lehetőség, ami a wellness életérzés szempontjából kifejezetten előnyös. 

 

Akciós wellness csomagok a Zichy Park Hotelben

Szállodánk Bikácson, egy gyönyörű környezetben található, a természet közelségében. Már a főépületből csodálatos panoráma nyílik a vidékre. A természetvédelmi területekkel körülölet Zichy Park Hotel négycsillagos kényelemmel várja azokat, akik egy különleges környezetben áldoznának a pihenés oltárán. 

 

Hogy a vendégeink minél többször látogassan el hozzánk, és mindenki megtalálja szállodánkban a számára leginkább megfelelő ajánlatokat, gyakran kedveskedünk akciós wellness csomagokkal leendő vendégeink számára. Csomagajánlatainkat ide kattintva tekintheti meg!

 

Akciós wellness csomagok – wellness élmények szállodánkban

Mint már említettük, a különböző wellness szolgáltatások is nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy elérjük a testi-lelki jólétet, így szállodánkban sincs hiány a pihentető és kényeztető szolgáltatásokból. Szállodánkban többféle masszázs közül is választhatnak vendégeink, szolgáltatásaink között megtalálható a frissítő hátmasszázs, a relaxáló, aromaterápás hátmasszázs, de olyan különlegességek is, mint a frissítő csokis-olajos masszázs. 

 

Hogy a wellness élmény minden szempontból tökéletes legyen, érdemes vendégeinknek ellátogatnia SPA részlegünkre, ahol beltéri és kültéri medence, illetve egy szauna is található. 





Legfrissebb híreink
A karácsonyi időszak elég stresszes tud lenni, aminek köszönhetően nem tudunk minőségi időt tölteni a szeretteinkkel. Érdemes ezért kiszakadni az ünnepek eljövetelével a megszokott környezetből, és egy vidéki helyszínen élvezni...
Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni,...
Lassan vége a nyaralásnak, kezdődnek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt...
Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte,...
Zichy Park Hotel

 

Elérhetőség

Cím: H-7043 Bikács-Kistápé LigetCím: H-7043 Bikács-Kistápé Liget

Telefonszám Telefon: KATTINTSON

© 2013 - 2018 Zichy Park Hotel Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient| Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok