"Wellness élmények a vidék ízével!"

Zichy Park Hotel - Családbarát élményszálloda Bikácson

A családbarát Zichy Park Hotel tartalmas pihenést, élményekben gazdag programokat kínál felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A szálloda gyönyörű parkja, Bikács és környéke kiváló lehetőséget kínál sétákra, gyalogtúrákra, kerékpáros kirándulásokra, lovas kocsikázásra, kedvelt program a téli hóesésben a lovas szán is.

A Zichy Park Hotel család- és gyermekbarát szolgáltatásait, elhelyezkedését és mesebeli környezetét tekintve egy valóságos családi paradicsomnak nevezhető.

Egyre több család keresi fel szállodánkat, hogy a nyüzsgő, nagyvárosi életből kiszakadva eltöltsön pár napot a természethez közel. A családok minden generációja megtalálja az igényeinek megfelelő szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget.


Vidéki feltöltődés a Zichy Park közepén

Mivel is jellemezhetnénk röviden szállodánkat? Leginkább talán a mesebeli természetet, a nyugodt, stressz-mentes kikapcsolódást, számtalan rekreációs lehetőségét és családbarát jellegét emelnénk ki. Nálunk senki sem unatkozik!

Mesebeli környezet, stressz-mentes pihenés

Erdők, mezők, lankás dombok, gyönyörű természet, vadregényes tájak, hatalmas, szabadba csábító park, kirándulásra ösztönző környék, ahol jó sportolni, aktívan és passzívan időt tölteni, vagy egyszerűen csak kikapcsolódni, pihenni. A Zichy Parkban megteszünk mindent azért, hogy az itt eltöltött napok zökkenőmentesen teljenek, és minden vendégünk életre szóló élményekkel hagyja el szállodánkat.
A szálloda kétszintes főépületéből varázslatos kilátás nyílik a vidékre. A skanzenszerű épületek a tornácos parasztház, a boros pincék mindenkivel elfelejtetik a nagyvárosok zaját.

Családbarát wellness szálloda képekben Családbarát wellness szálloda képekben Családbarát wellness szálloda képekben

Családbarát hotel ízig-vérig

Joggal teheti fel a kérdést bárki: Miben más a Zichy Hotel gyermekbarát és családbarát oldalról, mint a többi családbarát szálloda?
Tágas terek a szállodában, gyönyörű, rendezett park, természet közelség, kristálytiszta vizű tó, nyugodt, vidéki hangulat madárcsicsergéssel, játszótér a gyermekeknek, szabadtéri és beltéri programok minden évszakban, külön családok részére kialakított szobák, de mondhatnánk azt is röviden hogy minden, ami a családokról és a családoknak szól.

Gyermekbarát szálloda nem csak gyerekkel utazóknak

A Zichy Park Hotel gyermekkel és gyermek nélkül utazó családoknak egyaránt kínál igényeiknek megfelelő szolgáltatásokat.

Családbarát wellness szálloda képekben Családbarát wellness szálloda képekben Családbarát wellness szálloda képekben

Kényelem és harmónia a Zichy szobáiban

A szálloda főépületében található családi szobák a 2 - 3 gyermekkel érkező családoknak kínálnak tökéletes elhelyezkedést, tágas terek és otthonos hangulat fogadja a vendégeket.
Pároknak, kisebb családoknak standard kétágyas, pótágyazható szobáinkat ajánljuk, melyek erkélyeiről messze belátni a környéket.
Tornácos házunk, a rusztikus, hagyományokat őrző, de minden mai kornak megfelelő igénnyel ellátott parasztház.

Pöttöm Park, az állati gyerekpark

A vidéki, falusi élethez hozzátartozó állatvilág széles palettája található meg a szálloda területén. A Tornácos ház baromfiudvara tele kakasokkal, tyúkokkal és csirkékkel, a szálloda Madárháza tollas lakóival mágnesként vonzza a vendégeket, találkozhatunk itt fácánokkal és galambokkal is. A gyerkőcök legnagyobb élménye az állatok etetése.

De a sor itt még nem ér véget! A nyuszicsalád, a malacok szintén nagy sikernek örvendenek. A gyerekek körében a lovaink és pónilovaink, valamint Sutyi, a csacsi az állatok királyai, hiszen szállodánk lovászunk segítségével fel is ülhetnek hátukra.
A korán kelők és vállalkozó szelleműek segíthetnek az állatok gondozásában is, a reggeli órákban lehetőség nyílik számukra állatokat ellátni, etetni, lovakat csutakolni.
Az éles szeműek a szálloda saját tavában teknősbékákat is láthatnak.

Szállodai programok télen – nyáron

A Zichy Park Hotel minden évszakban, kortól függetlenül kínál programokat, hogy a felüdülés mindenki számára teljes legyen.

A szállodai tavon lehetőség nyílik a horgászatra a partról. Mind a horgászat, mind pedig a csónakázás kiváló szórakozás a családoknak.
A hotel különféle játékokkal és homokozóval felszerelt játszóterét előszeretettel látogatják a fiatalabb vendégeink.
Tavasztól őszig megtelik a vidék kerékpárosokkal, tollasozók, asztali teniszezők, sakkozók hadával találkozni a Zichy Parkban.
A nyári melegben a kültéri medenceparton és a Beach Barban felpezsdül az élet.

Zichy Park Hotel - Levendula Spa

Wellness részlegünk kialakításánál fontos szempont volt, hogy a család minden tagja számára egy időben nyújtson lehetőséget a kikapcsolódásra.
Beltéri, önállóan szabályozható élményelemekkel felszerelt medencénk minden generáció igényeit kiszolgálja, ez az önfeledt szórakozás helyszíne. A medence mélysége és hőfoka a kicsi gyerekeknek is optimális.
Szezonálisan működő kültéri medencénk májustól szeptemberig áll vendégeink rendelkezésére.

A Zichy Park családbarát szolgáltatásai, programjai röviden

Állatos programok: gyermek lovagoltatás, pónilovaglás, lovas kocsikázás, háztáji állatok megismerése - aktív kikapcsolódás: lengőteke, horgászat, asztalitenisz, kültéri óriás sakk, tollaslabda, strandröplabda, kispályás foci - kényelmes elhelyezés családoknak: családi szobák, pótágyazható standard szobák - bababarát felszerelések korlátozott számban: kiságy, gyermek ágynemű, babakád, babaőr, wc-szűkítő, járóka - gyerekbarát étterem: gyermekmenük, etetőszék.