A Zichy Park Hotel igazi vidéki családbarát hotel szívesen látja vendégeit egy hosszú hétvégére vagy akár egy egész hetes nyári vakációra

Foglalás

Zichy Park Hotel a legjobb vidéki családbarát hotel

Zichy Park Hotel a legjobb vidéki családbarát hotel

A Zichy Park Hotel szívesen látja a családokat kisebb-nagyobb gyerekekkel néhány napra, vagy akár egy egész hetes vakációra. Szállodánk kiválóan alkalmas arra, hogy a gyerekek szabadon játszanak a hatalmas birtokon. Rengeteg programlehetőséget kínálunk a szabadban, a kézzel hajtható körhintától az ugrálóvárig. Hatalmas sakktáblánkat a kisebb gyerekek természetesen még nem rendeltetésszerűen használják, mindenesetre remek szórakozás az óriási bábukat ide-oda pakolászni a fekete-fehér négyzeteken. Az apró, egy-két éves gyerekek számára még éppen elég a nagy füves terület, ahol szabadon tipeghetnek anélkül, hogy tartani kéne a sérülés veszélyétől vagy az autóktól. Virágot és leveleket gyűjteni vagy megfigyelni a madarakat igazán nagy felfedezés az apróságok számára. Nézzük, milyen további szolgáltatásokkal várjuk Önt és családját családbarát hotelünkben!

 

Családbarát hotel – gyerekekkel vidámabb az élet

A kisgyermekek puszta látványa is jobb kedvre deríti az embert. Boldog mosollyal az arcukon élvezik a szabadban töltött időt, szaladgálnak, játszanak családbarát hotelünk udvarán. A birtokon található háziállatok hosszú időre lekötik a figyelmüket – lehet nálunk nyuszit simogatni vagy akár lovagolni is. Jelenleg összesen öt póni található a birtokon – Muffin, Brownie, Marcipán, Pepita és a kis …. Mind az öten megszokták az emberek társaságát, szívesen veszik, ha foglalkoznak velük.

 

 

 

Családbarát hotel - a kerékpározás remek kikapcsolódás

Családbarát hotelünkben lehetőség van kerékpárok bérlésére – gyerek-, illetve felnőtt kerékpárok egyaránt megtalálhatóak nálunk. Így az egész család együtt fedezheti fel a környéket. A kisebbek számára biciklis gyerekülést is biztosítunk, hogy ők sem maradjanak ki a felfedezőtúrából. A bátrabbak akár hosszabb gyalogtúrára is indulhatnak, végigjárva a birtok körüli erdőket-mezőket. Ilyen esetre a kisebb gyermekkel érkezőknek javasoljuk, hogy hozzanak magukkal háti hordozót, amiben a baba kényelmesen üldögélhet és nézelődhet.

Családbarát hotelünk kedvezményes csomagajánlatait ide kattintva tekintheti meg!

 

Családbarát hotel – élmények a szülőknek

Természetesen arról is gondoskodunk családbarát hotelünkben, hogy a szülők is jól érezzék magukat. Így hétvégéken animátorok segítik az anyukák és apukák kikapcsolódását. Amíg a gyerekek felügyelet alatt, biztonságban játszanak, addig a felnőtek választhatnak programjaink közül – akár egy borkóstolót, vagy a környékbeli múzeumok, templomok meglátogatását, de akár a wellness részlegünkben is feltöltődhetnek, szaunázással vagy egy jó masszázzsal. Horgásztavunk egész évben várja az apukákat és a nagypapákat, telepített halakkal, csenddel és nyugalommal.

Ha szeretne néhány napot eltölteni családbarát hotelünkben, ide kattintva tekintheti meg csomagajánlatainka


címkék:

AKCIÓS AJÁNLATOK

Gondoljon már most arra, hogy véget vessen majd a téli begubózásnak és látogasson el a bikácsi Zichy Park Hotelbe élvezze a természet vendégszeretetét! Túrázzon, töltődjön fel nálunk!

Ha nem költi el, akkor visszautalják a munkáltatójának. Itt a megoldás hogyan hosszabbítsa meg a határidőt december 22-ig…

Birtokunk teljes tavaszi pompájába öltözik - lágy szellő, napsütés, illatos virágok, mind tökéletes keretet adnak az Ön aktív kikapcsolódásához. Sétálhat birtokunkon, megismerkedhet Majorságunk egy napjával, kerékpárjainkon kényelmesen csodálhatja a környék páratlan természeti szépségeit.

Amíg a férj horgászik a feleséget megmasszírozzuk! Igazi pihenés a család számára! Ráadásnak ajándék csalit adunk, hogy legyen fogás!

Vége az iskolának! Ó-IÓ-CIÓ… VAKÁCIÓ!!!! Foglaljon 4 éjszakát kedvezményes áron!
Kezdjék nálunk a nyarat gyönyörű környezetben, kiszabadulva a kötöttségekből!

Nyaraljon a Zichy Park hotelben, ahol minden adott egy tartalmas, élményekkel teli pihenéshez! Élvezze a napsütést, a naponta változó programjainkat, Tolna megye hagyományait életre keltő gasztronómiánkat.

 

Szívesen eltöltene szerelmével egy-két napot csak kettesben? Szívesen beszélgetne egy meghitt séta után Párjával, egy finom pohár bort kortyolgatva tóparti gyertyafényes vacsora mellett?! Szállodánk a romantika és a nyugalom szigete, ahol jó kettesben lenni! Lepje meg Kedvesét egy romantikus pihenéssel, ajándékozzon felejthetetlen élményt!

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Augusztus 20. az államalapítás és az új kenyér ünnepe, töltse kellemes környezetben pihenéssel!
A kemencénkben frissen sült új kenyér szentelés, ünnepi játékok és pompás tűzijáték is várja szállodánk vendégeit!"Remek hétvége a családdal!"

Értékelés időpontja: 2017. december 3.

"Rendkívül barátságos környezet, gondozott park tiszta, barátságos belső terek! Abszolút pozitív a személyzet hozzáállása mindenhez, legyen szó segítség kérésről vagy csak egy egyszerű kérdésről! Családias légkört varázsol az összes ott dolgozó a kedvességével és közvetlenségével! Az ételek finomak és a választék is elegendő. Külön köszönet..."

LEGFRISSEBB HÍREK
Kezdődik a vakáció

Már csak néhány hét választja el a gyerekeket a bizonyítványosztástól és aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés, házifeladatok és kötelező memoriterek nélkül. De vajon a szülők is ennyire örülnek a két és fél hónapnyi vakációnak? A munkahelyen bizony nem támogatott az egész nyáron át tartó szabadság. Mit tehetünk?

Quad bérlés

A Zichy Park Hotel újabb élménylehetőséggel bővítette az egyébként is igen széles szabadtéri programlehetőségeinek palettáját. A csónakázás, kerékpározás, horgászat, ugrálóvár és extrém futópálya mellett mostantól quad bérlésére is van lehetőség. Ezzel a négykerekű járművel az egész család bejárhatja a környéket. Az élmény pedig igazán kivételes.

joghurtos gyümölcssaláta

Nehéz elképzelni, hogy valaki (bárki) olyan sokat egyen a fagyiból, ebből az édes-jeges-krémes finomságból, hogy megunja, de ha mégis akadna ilyen, akkor íme, egy kiváló és nagyon egyszerű recept, vidéki ízeik sorozatunk következő darabjakén, mellyel helyettesíthetjük a fagylaltot. Amellett, hogy igazán finom, még egészséges is. Csak néhány percig tart összeállítani, majd érdemes egy-két órára a hűtőszekrényben pihentetni, hogy az ízek jól összeérjenek.

Mézes masszázs a Zichy Park Hotelben

A folyékony arany nem csak belülről táplál minket, bőrünkön alkalmazva is csodákra képes. A természet igaz nagy ajándéka, igazi csodaszer a természet kincseinek kedvelői körében. Az orvostudomány is meghajol a méz nagysága előtt, mint masszázs pedig csak nekünk új. A tibeti és az orosz kultúrában több száz éve ismerik és alkalmazzák a mézes masszázst frissítésre és méregtelenítésre.

További hírek
New York Café TripAdvisor