A Zichy Park Hotel igazi vidéki családbarát hotel szívesen látja vendégeit egy hosszú hétvégére vagy akár egy egész hetes nyári vakációra

Foglalás

Zichy Park Hotel a legjobb vidéki családbarát hotel

Zichy Park Hotel a legjobb vidéki családbarát hotel

A Zichy Park Hotel szívesen látja a családokat kisebb-nagyobb gyerekekkel néhány napra, vagy akár egy egész hetes vakációra. Szállodánk kiválóan alkalmas arra, hogy a gyerekek szabadon játszanak a hatalmas birtokon. Rengeteg programlehetőséget kínálunk a szabadban, a kézzel hajtható körhintától az ugrálóvárig. Hatalmas sakktáblánkat a kisebb gyerekek természetesen még nem rendeltetésszerűen használják, mindenesetre remek szórakozás az óriási bábukat ide-oda pakolászni a fekete-fehér négyzeteken. Az apró, egy-két éves gyerekek számára még éppen elég a nagy füves terület, ahol szabadon tipeghetnek anélkül, hogy tartani kéne a sérülés veszélyétől vagy az autóktól. Virágot és leveleket gyűjteni vagy megfigyelni a madarakat igazán nagy felfedezés az apróságok számára. Nézzük, milyen további szolgáltatásokkal várjuk Önt és családját családbarát hotelünkben!

 

Családbarát hotel – gyerekekkel vidámabb az élet

A kisgyermekek puszta látványa is jobb kedvre deríti az embert. Boldog mosollyal az arcukon élvezik a szabadban töltött időt, szaladgálnak, játszanak családbarát hotelünk udvarán. A birtokon található háziállatok hosszú időre lekötik a figyelmüket – lehet nálunk nyuszit simogatni vagy akár lovagolni is. Jelenleg összesen öt póni található a birtokon – Muffin, Brownie, Marcipán, Pepita és a kis …. Mind az öten megszokták az emberek társaságát, szívesen veszik, ha foglalkoznak velük.

 

 

 

Családbarát hotel - a kerékpározás remek kikapcsolódás

Családbarát hotelünkben lehetőség van kerékpárok bérlésére – gyerek-, illetve felnőtt kerékpárok egyaránt megtalálhatóak nálunk. Így az egész család együtt fedezheti fel a környéket. A kisebbek számára biciklis gyerekülést is biztosítunk, hogy ők sem maradjanak ki a felfedezőtúrából. A bátrabbak akár hosszabb gyalogtúrára is indulhatnak, végigjárva a birtok körüli erdőket-mezőket. Ilyen esetre a kisebb gyermekkel érkezőknek javasoljuk, hogy hozzanak magukkal háti hordozót, amiben a baba kényelmesen üldögélhet és nézelődhet.

Családbarát hotelünk kedvezményes csomagajánlatait ide kattintva tekintheti meg!

 

Családbarát hotel – élmények a szülőknek

Természetesen arról is gondoskodunk családbarát hotelünkben, hogy a szülők is jól érezzék magukat. Így hétvégéken animátorok segítik az anyukák és apukák kikapcsolódását. Amíg a gyerekek felügyelet alatt, biztonságban játszanak, addig a felnőtek választhatnak programjaink közül – akár egy borkóstolót, vagy a környékbeli múzeumok, templomok meglátogatását, de akár a wellness részlegünkben is feltöltődhetnek, szaunázással vagy egy jó masszázzsal. Horgásztavunk egész évben várja az apukákat és a nagypapákat, telepített halakkal, csenddel és nyugalommal.

Ha szeretne néhány napot eltölteni családbarát hotelünkben, ide kattintva tekintheti meg csomagajánlatainka


címkék:

AKCIÓS AJÁNLATOK

Az őszi színek varázslatosak, a végtelen sárga, narancssárga, vörös levelek csodálatos kavalkádja megunhatatlan. Véget ért a nyár, de ez az idő is épp olyan élményekkel kecsegtet. És még egy plusz ajándék: MOST a gyermekeknek 6 éves korig a szállás ingyenes!

A nyár után, végre újra együtt lehet a család egy gondtalan pihenésre. Sok izgalmas, sokszínű programajánlattal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Jöjjön és csodálja meg az őszi természetet nálunk, mely október végén is számtalan kirándulási- és programlehetőséggel várja Önt és Családját!

Nagysikerű hamisítatlan vidéki hangulatú disznóvágásra várjuk négycsillagos kényelemben! A vidéki élet hagyományait felelevenítve szombat kora reggeltől egész napos programot kínálunk, a vállalkozó kedvűek részt vehetnek a disznó feldolgozásának folyamatában, elleshetik böllérünk és főzőasszonyaink fortélyait.

Október 23-a Szabadság Napja. Ezen a hétvégén megemlékezünk a magyar történelem egyik legjelentősebb időszakáról. Múltidéző programokkal, mécsesgyújtással emlékezünk meg '56 hőseiről. Az ünnepi momentumok mellett a főszerep a pihenésé, a lazulásé és a változatos családi aktivitásoké egy kis wellness élménnyel fűszerezve.

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Mi gondolunk a csendes téli estékre is, amikor jó bevackolni magunkat! Élvezze a vidéki tél szépségeit a Zichy Park Hotelben! Szállodánk hatalmas parkjában megfigyelheti a a téli természet csodáit.

Töltse a Zichy Park Hotelben a Karácsonyi Ünnepeket! Ajándékozza meg családját néhány nap tökéletes kikapcsolódással.
Mi mindenről gondoskodunk, Önnek csak az ajándékokat kell majd becsomagolnia.

A két ünnep közötti csendes időszak néha hihetetelenül kell. Kell, hogy egy kicsit leeresszünk a felfokozott karácsonyi hangulat után és rápihenjünk a  pörgős szilveszter előtt.

A jó évkezdésnek velejárói a jó italok és a bőséges étkezés. Hogy is lehet igazán jól kezdeni a 2019-as évet, mint egy igazán bőséges, mesterien elkészített étkekkel, fergeteges hangulattal?!"Első közös élmény"

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 13.

"Első alkalommal mentünk el a párommal nyaralni közösen, meghitt hely volt kellemes falusi helyen.Bicikli bérlés is olcsó megfizethető áron volt, fürdő is kellemes a maga 2 medencéjével. Szerintem még vissza fogunk térni."

LEGFRISSEBB HÍREK
Egy recept, amit imádni fog a család: beregi csirke

A nagymamáinknál valószínűleg senki sem tud jobban főzni a világon... Lehet, hogy finomabb, lehet, hogy szebb, amit egy étteremben kapunk, de azokból a fogásokból hiányzik az a feltétel nélküli szeretet, az az odaadás, amit a nagyi minden alkalommal belecsempész az ételbe.

gyógyító háziálllatok - birtok szálloda

Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni, gondozni. Az állatokkal való időtöltés, törődés pedig pozitívan hat a lelki állapotra, csökkenti a stresszt, megnyugtat. Erre a felismerésre már a XVIII. században rájöttek a szakemberek és ebből az időből vannak az első feljegyzések pszichoterápiában alkalmazott állatokról is. 

Őszi kikapcsolódás, túrázás

Vége a nyárnak, elkezdődtek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt heteket. Ám az ember természetes igénye az alkotás, a munka és a tanulás, így augusztus vége felé a megszokott napirendet és az új kihívásokat már jólesően vesszük tudomásul.

A vidék ízei - gyümölcsleves

Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte, főszakácsunk, Teca pedig nem győzi készíteni. Nem túl édes és nem túl fűszeres – éppen csak szelíden megmutatja magát a fahéj és a szegfűszeg. A friss nyári gyümölcs és a lágy tejszín ha találkozik a leveses csészében, attól mindenki egy kicsit boldogabb lesz. A receptet természetesen megosztjuk Önökkel, bár egy összetevő mindenképp hiányozni fog: főzőasszonyaink szíve-lelke, amit minden általuk készített ételhez hozzáadnak.

További hírek
New York Café TripAdvisor