A Zichy Park Hotel remek lehetőség vidéki nyaralásra is, hiszen hatalmas birtokának és a környező túraútvonalaknak köszönhetően számos programlehetőségünk adódik a kikapcsolódásra.

Foglalás

Vidéki nyaralás az egész családdal

Vidéki nyaralás az egész családdal

Vidéken nyaralni sokkal jobb, hiszen frissebb a levegő, és nyugalom veszi körül az embert. Programok is adódnak bőven, hiszen a vidéken a környező erdőkben, és kijelölt túraútvonalakon kirándulhatunk bátran. A Zichy Park Hotel erre tökéletes választás, hiszen gyönyörű környezetben, és nyugalomban töltheti el itt az idejét akár az egész család. 

 

 

Vidéki nyaralás kettesben 


Hotelünk remek lehetőséget nyújt párok számára, hiszen kettesben is rengeteg programmal kedveskedünk. A párok nyugalomban, extra kényelemben élvezhetik romantikus pihenésüket. Birtokunkon egy romantikus séta keretében akár, vagy a környező erdőben túrázás közben is kellemesen kikapcsolódhatnak. Szállodánk wellness részlege, és egy megszervezett romantikus vacsora is áll a párok rendelkezésére. Mindemellett ha megtetszett a vidéki nyaralás hangulata, akkor a párok a későbbiekben esküvői helyszínként is lefoglalhatják szállodánkat. 

 

Vidéki nyaralás gyermekkel 


Azok se aggódjanak, akik babával, vagy kisebb gyermekkel érkeznének vidéki nyaralásra. Hotelünkben minden eszközt biztosítunk a legkisebbek felhőtlen szórakozására. A babáknak babaágyat is tudunk szolgáltatni. A kisebb gyermekek számára pedig számos programlehetőség kínálkozik. Ugráló várunkban is szórakozhatnak, de hatalmas birtokunkon lovaglási, és horgászási lehetőséggel is készültünk. Amíg a gyerekek lefoglalják magukat, addig a szülőknek sem kell unatkozniuk, hiszen medencénkben nyugalommal lazíthatnak, vagy egy könnyed túrára is elcsábulhatnak a környező túraútvonalakon. Így biztosan remek lesz a vidéki nyaralás. 

 

Vidéki nyaralás barátokkal 


Akik esetleg nagyobb társasággal érkeznek, számukra is megfelelő lehet a Zichy Park Hotel. A vidéki élet és a környék szépsége máris magával ragadja az embert. Kirándulni, biciklizni, de akár egy közös disznóvágásra is van lehetőségük a csoportban érkezőknek. Birtokunkon lovagolni is van lehetősége a társaságnak, így akár teljesen új élményekkel is gazdagodhatnak. Nyári időszakban pedig medencénk, és napozóágyaink nyugalmas kikapcsolódásra csalogathatják vendégeinket. Ugye, hogy így máris izgalmasabbnak hangzik a vidéki nyaralás? 
 


címkék:

AKCIÓS AJÁNLATOK

Az őszi színek varázslatosak, a végtelen sárga, narancssárga, vörös levelek csodálatos kavalkádja megunhatatlan. Véget ért a nyár, de ez az idő is épp olyan élményekkel kecsegtet. És még egy plusz ajándék: MOST a gyermekeknek 6 éves korig a szállás ingyenes!

A nyár után, végre újra együtt lehet a család egy gondtalan pihenésre. Sok izgalmas, sokszínű programajánlattal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Jöjjön és csodálja meg az őszi természetet nálunk, mely október végén is számtalan kirándulási- és programlehetőséggel várja Önt és Családját!

Nagysikerű hamisítatlan vidéki hangulatú disznóvágásra várjuk négycsillagos kényelemben! A vidéki élet hagyományait felelevenítve szombat kora reggeltől egész napos programot kínálunk, a vállalkozó kedvűek részt vehetnek a disznó feldolgozásának folyamatában, elleshetik böllérünk és főzőasszonyaink fortélyait.

Október 23-a Szabadság Napja. Ezen a hétvégén megemlékezünk a magyar történelem egyik legjelentősebb időszakáról. Múltidéző programokkal, mécsesgyújtással emlékezünk meg '56 hőseiről. Az ünnepi momentumok mellett a főszerep a pihenésé, a lazulásé és a változatos családi aktivitásoké egy kis wellness élménnyel fűszerezve.

Lepje meg az Önnek oly kedves szeretteit élménnyel! Különböző időszakokra választható ajándékutalványainkat egyszerűen e-mailen és postán is el tudjuk küldeni, hogy igazi örömteli arcokat lásson!

Mi gondolunk a csendes téli estékre is, amikor jó bevackolni magunkat! Élvezze a vidéki tél szépségeit a Zichy Park Hotelben! Szállodánk hatalmas parkjában megfigyelheti a a téli természet csodáit.

Töltse a Zichy Park Hotelben a Karácsonyi Ünnepeket! Ajándékozza meg családját néhány nap tökéletes kikapcsolódással.
Mi mindenről gondoskodunk, Önnek csak az ajándékokat kell majd becsomagolnia.

A két ünnep közötti csendes időszak néha hihetetelenül kell. Kell, hogy egy kicsit leeresszünk a felfokozott karácsonyi hangulat után és rápihenjünk a  pörgős szilveszter előtt.

A jó évkezdésnek velejárói a jó italok és a bőséges étkezés. Hogy is lehet igazán jól kezdeni a 2019-as évet, mint egy igazán bőséges, mesterien elkészített étkekkel, fergeteges hangulattal?!"Csoportépítő"

Értékelés időpontja: 1 héttel ezelőtt

"Egy 80 fős csoporttal érkeztünk ide több városból is, hogy közelebb hozzuk egymáshoz az embereket. Itt minden a rendelkezésünkre állt az előadóteremtől az esti zenés táncolásig. A kollégá kifejezetten élvezték a faulisias hangulatot az állatokkal együtt. A svédasztalos tálalás jól elő volt készítve választékos és..."

LEGFRISSEBB HÍREK
Egy recept, amit imádni fog a család: beregi csirke

A nagymamáinknál valószínűleg senki sem tud jobban főzni a világon... Lehet, hogy finomabb, lehet, hogy szebb, amit egy étteremben kapunk, de azokból a fogásokból hiányzik az a feltétel nélküli szeretet, az az odaadás, amit a nagyi minden alkalommal belecsempész az ételbe.

gyógyító háziálllatok - birtok szálloda

Senki sem tud ellenállni egy kiscicának, kiskutyának vagy akár egy póninak. Azonnal szeretnénk megsimogatni, a közelében lenni, etetni, gondozni. Az állatokkal való időtöltés, törődés pedig pozitívan hat a lelki állapotra, csökkenti a stresszt, megnyugtat. Erre a felismerésre már a XVIII. században rájöttek a szakemberek és ebből az időből vannak az első feljegyzések pszichoterápiában alkalmazott állatokról is. 

Őszi kikapcsolódás, túrázás

Vége a nyárnak, elkezdődtek ismét a dolgos hétköznapok. Tele élményekkel, kicsit szomorkásan hagyjuk magunk mögött az elmúlt heteket. Ám az ember természetes igénye az alkotás, a munka és a tanulás, így augusztus vége felé a megszokott napirendet és az új kihívásokat már jólesően vesszük tudomásul.

A vidék ízei - gyümölcsleves

Nyári étlapunk legkedveltebb fogása vitathatatlanul a tejszínes gyümölcsleves. Vendégeink kortól függetlenül rajonganak érte, főszakácsunk, Teca pedig nem győzi készíteni. Nem túl édes és nem túl fűszeres – éppen csak szelíden megmutatja magát a fahéj és a szegfűszeg. A friss nyári gyümölcs és a lágy tejszín ha találkozik a leveses csészében, attól mindenki egy kicsit boldogabb lesz. A receptet természetesen megosztjuk Önökkel, bár egy összetevő mindenképp hiányozni fog: főzőasszonyaink szíve-lelke, amit minden általuk készített ételhez hozzáadnak.

További hírek
New York Café TripAdvisor